Het wedstrijdschema van OSM-2

zo 23-09-07 12:001BC '70 veluwe 4Apeldoorn5 - 3
zo 30-09-07 14:002Smashing 7Wijchen6 - 2

Het altijd vrolijke OSM 2 reisde af naar het altijd verre Wijchen om daar hun tweede competitiewedstrijd van het seizoen te spelen. Ditmaal was het team compleet en kon de opstelling voor het eerst uitgeprobeerd worden.

Martijn begon uiteraard met zijn single en speelde net als vorige week een driesetter, deze keer eindigde het wel in zijn voordeel. Erik speelde de tweede heren single die voor hem niet goed afliep. Hij maakte veel fouten en kreeg van de tegenstander niet de kans om in de wedstrijd te komen. Geen partij met lange rally's, dus kreeg Erik voor het eerst in de hoofdklasse op echt op zijn reet: 21-11 en 21-13.

Ellen speelde als eerste dame tegen een zware tegenstandster met veel mooie slagen. De eerste set ging dan ook met 21-6 verloren. De tweede set wilde ze haar punten verdubbelen en dat lukte prima. Ze maakte het met 16 punten de tegenstandster nog aardig lastig. Nadine speelde als tweede dame ook een moeilijke pot. Ze was niet tevreden over haar loopreacties en verloor helaas in 2 sets.

Met wederom een 3-1 achterstand uit de singles werd de heren dubbel gespeeld. Ook dit maal werd er weer een puntje ingelopen. Martijn en Erik speelden goed en de tegenstanders de eerste set ook: 24-22. De tweede en laatste set wonnen de OS-emmers ruim met 21-6.

De dames dubbel is de partij die ons team nog amper heeft geoefend. Dat bleek wel, Cindy en Nadine verloren met 21-5 en 21-10.

Met deze 4-2 achterstand moesten beide mixen gewonnen worden om nog een competitiepunt te verdienen. Dat lukte niet.

Erik en Ellen speelden tactisch niet slecht maar maakten iets te veel foutjes en de tegenstanders waren te goed om ons daarmee te laten winnen. Martijn en Cindy pakten nog een set nadat ze de eerste erin moesten komen, om zo via de derde set de tegenstanders een 6-2 totaaloverwinning te geven.

Tijdens het drinken na de wedstrijd vond Cindy dat de tegenstanders ons wel een 4-4 eindstand mochten geven. Helaas voor Cindy waren de meningen daarover verdeeld, net als over de vraag of er wel of geen walnoten in een appeltaart horen, Erik vond hem lekker.