Speeltijd Ronde Tegenstander Locatie Uitslag Verslag
vr 18-09-09 19:301Inside '82 3Baarn6 - 2
zo 27-09-09 10:002DVS-UTRECHT 3thuis4 - 4
zo 04-10-09 10:003ZEEWALLY 1Zeewolde6 - 2
zo 01-11-09 13:005LEUSDER BC 4Leusden7 - 1
zo 08-11-09 13:006AMERSFOORT 14Amersfoort4 - 4
zo 29-11-09 10:008INSIDE 82 3thuis5 - 3
za 05-12-09 12:309DVS-UTRECHT 3Utrecht3 - 5
zo 13-12-09 10:0010ZEEWALLY 1thuis6 - 2

Wedstrijdverslag:

Vandaag de wedstrijd tegen Zeewally, het team waarmee we moeten strijden om uit de degradatie te blijven. Met onze winst van vorige week hebben we 4 punten afstand kunnen nemen van dit team. Dus vandaag moeten we proberen er nog meer winst uit te halen. Best lastig omdat we wederom niet met ons eigen team kunnen spelen, door het uitvallen van Esmee de Graaf in OSM-2 zal dit ook niet meer gebeuren. Maar we gaan ervoor en met onze vaste invalster Sandra Galesloot kunnen we er wellicht ook wel een winst uit halen. Dit betekent voor de Zeewally-dames dat zij twee geheel nieuwe dames voor hun hadden want de vorige wedstrijd waren Fineke Selles en Sandra er niet bij. Dus konden we proberen om tactisch in te zetten, en met goedkeuring van Sandra heeft Sandra de 1e dames single gespeeld.
De herendubbel van Geovanni Nijkamp & Ton Schut ging dit keer makkelijker dan de uitwedstrijd (toen met 2-6 verloren). Onze tegenstander is wat meer warmte gewend, want ze kwamen bijna niet uit de trainingspakken, en met jas aan op de bank werd ook flink op de shuttle gemopperd. Terecht want in zo’n koude hal is met Yonex slow ook vervelend spelen. In twee sets halen de heren er een ruime winst uit. Fineke en Sandra konden helaas geen antwoord geven op de dames van Zeewally. Stand 1-1.
Geovanni moest in zijn single wel aan de bak en had 3 sets en wat aanwijzingen nodig om de winst naar zich toe te halen. Sandra had in de eerste set even het nakijken, maar kon in de tweede set toch wat meer punten naar zich toe halen. Maar de winst moest aan de 1e dame van Zeewally gegeven worden. Ton had het nu ook wat makkelijker dan de uitwedstrijd, vooral omdat de tegenstander bang was dat hij in een sneeuwpop zou veranderen. Hij had last van de kou en de shuttle, dus daar kon Ton zijn voordeel uit halen. Fineke had de eerste set ook even last van de shuttle, pielen met een plastic shuttle moet je dus niet doen, met veel te makkelijk spel werden veel punten verspeeld. Maar dat werd in de tweede set niet meer getolereerd, en ging de set makkelijk naar Fineke. 4-2
Voor Geovanni en Fineke begon de mix niet makkelijk, geen sterke tegenstander en dan niet onder druk komen te staan. Dan wordt er te makkelijk gespeeld en veel te veel gepield met de shuttle. Niet doen!! Met twee nipte winstpunten werd de wedstrijd toch gewonnen. Dus winst zit er al in, maar nu proberen een 6-2 er uit te halen, want de stijgende lijn moeten we toch proberen voort te zetten. De 1e set van Ton en Sandra beloofde ook goeds , er werd makkelijk gewonnen. In de tweede set werden aan OSM-kant veel te veel slordige fouten gemaakt, dat wordt dan bestraft met een driesetter. In het begin van deze set zette Zeewally toch de toon in de wedstrijd, en met 19-14 achterstand leek het ook een verloren game voor OSM. Echter haalde Sandra ineens ergens de geest vandaan en maakte op rij een paar mooie punten, tot 19 gelijke stand. Na nog een paar spannende rally's die gelukkig door de tegenstanders fout werden beëindigd, kon OSM toch tot winst komen 21-19. en een eindstand 6-2. Goed gedaan allemaal, wij hebben nu 8 punten verschil gemaakt op Zeewally en daarmee ruim afstand genomen van de degradatiezone.

vr 18-12-09 20:0011IRENE 3Bilthoven3 - 5
zo 10-01-10 10:0012AMERSFOORT 14thuis7 - 1
zo 17-01-10 11:0013IDUNA BC 5Utrecht5 - 3
zo 24-01-10 10:0014LEUSDER BC 4thuis1 - 7