zo 18-09-11 10:001Smashing J1Wijchen5 - 3
zo 25-09-11 10:002Mariken J1Nijmegen - Vocasa0 - 8
zo 02-10-11 10:003Apollo J1Maarssen - TSD2 - 6

Deze zonnige zondag mochten we, na 2 uitwedstrijden, thuis spelen
Op papier zouden we eigenlijk geen schijn van kans gehad hebben, twee jaar geleden verloren we van dit team met 8-0, maar vandaag zagen we toch hele mooie kansen en spannende partijen.
Het herendubbel van Gilles en Chihao was voornamelijk verdedigend spelen en onze jongens hadden weinig kansen, met de setstanden 9-21 en 11-21 was de winst snel gepakt voor Apollo
Onze dames gingen het stukken beter af. In de 1e set maakten ze helaas veel servicefouten, maar ook de tegenstanders maakten veel van die fouten. Met 21-18 en 21-16 wisten onze meiden de winst binnen te halen
De mannenenkel van Gilles was een leuke wedstrijd maar jammer voor ons ging de setwinst naar Apollo met 16-21 en 11-21.
De damesenkel van Amber was ook heel mooi spel, Amber zat goed in haar vel en won met 21-15 en 21-14
Chihao stond in de mannenenkel in de1e set heel goed te spelen, hij stond zelfs met 16-10 voor, en dat had niemand verwacht. Helaas wist hij die voorsprong niet vast te houden, maar hij bleef doorvechten en verloor helaas na een zeer spannende eindstrijd met 21-23 de 1e set. De 2e set was ook weer voor Apollo met 15-21. Toch verrassend goed gespeeld!
De damesenkel van Kim ging moeizaam, ze speelde te gehaast en kwam niet goed in haar spel. Ze moest er hard voor werken, en met 3 sets (21-19, 16-21 en 18-21) gingen de punten toch naar Apollo.
De mix van Gilles en Amber was kansloos, Amber was niet scherp genoeg en er werd té vaak uit geslagen, met twee identieke setstanden van 14-21 ging ook dit punt naar Apollo
De mix van Chihao en Kim was hetzelfde verhaal, ook zij verloren met 1-3-21 en 17-21
Toch kunnen we tevreden zijn met een eindstand van 2-6, want dit hadden we vanmorgen zeker niet verwacht!

za 08-10-11 16:004Leerdam J1Leerdam - Berenschot5 - 3
zo 30-10-11 10:005Houten J1Maarssen - TSD6 - 2
zo 20-11-11 13:007Netwerk J1Ede - De Peppel6 - 2
zo 27-11-11 10:008Smashing J1Maarssen - TSD5 - 3
zo 04-12-11 10:009Mariken J1Maarssen - TSD7 - 1
zo 11-12-11 10:0010Apollo J1IJsselstein - Heem6 - 2
zo 18-12-11 10:0011Leerdam J1Maarssen - TSD5 - 3
zo 22-01-12 10:0013Netwerk J1Maarssen - TSD6 - 2