zo 18-09-11 10:001Smashing J1Wijchen5 - 3
zo 25-09-11 10:002Mariken J1Nijmegen - Vocasa0 - 8
zo 02-10-11 10:003Apollo J1Maarssen - TSD2 - 6
za 08-10-11 16:004Leerdam J1Leerdam - Berenschot5 - 3
zo 30-10-11 10:005Houten J1Maarssen - TSD6 - 2

Ons team mocht vandaag aantreden tegen Houten J1, allemaal in de leeftijd van 17-18 jaar, terwijl onze kanjers 12-13 jaar zijn. Een hele uitdaging dus, maar ze hadden er zin in.

De herendubbel van Gilles en Chihao was op papier eigenlijk al beslist. Houten had de betere kansen Onze jongens speelden een pittige wedstrijd en de punten werden lange tijd gelijk verdeeld, pas in de laatste fase van de set ging het mis en werd de eindstand met 16-21 en 16-21 in het voordeel van Houten beslist.

Onze dames begonnen wat traag, er zat weinig pit in, veel misslagen en veel ballen gingen uit. Pas in de 2e helft van de 2e set ging het beter en kregen ze er zin in. Dat vertaald zich dan ook meteen in winst. Met 16-21, 21-18 en 21-18 haalden ze de winst binnen.

Gilles had het moeilijk in zijn partij tegen Minh-An Tran, een jongen die hij ook regelmatig op toernooien tegenkomt. In de 2e set ging het een stuk beter en wist hij mooi te plaatsen, maar helaas niet genoeg voor winst. Met 10-21 en 14-21 ging de punt naar Houten.

Amber speelde in de 1e set van haar enkelspel haar eigen spel. In de 2e set had ze het wat moeilijker, maakte wat fouten en werd boos op zichzelf, iets wat eigenlijk helemaal niet nodig was, want ze stond riant voor. Met 21-15 en 21-12 winst voor OSM.

Chihao speelde de mooiste wedstrijd van de dag. Hij ging er vol in en wist zijn tegenstander uiteindelijk zo moe te krijgen dat die niets meer in te brengen had. Met 15-21, 21-16 en 21-8 een verdiend resultaat.

Kim wilde het in haar enkelspel goed doen, haar opa en oma zaten immers op de tribune. Omdat ze het zo goed wilde doen werd ze eigenlijk een beetje zenuwachtig, maar na goede coaching van Dennis ging het roer om en won ze met gemak met 21-12 en 21-12.

De mix van Amber en Gilles was er een van goed samenspel, mooie geplaatste ballen en goed naar de coach luisteren. Met 15-21 en 21-15 en 21-16 wisten ook zij een punt binnen te halen. Tot slot speelden ook Chihao en Kim een mooie wedstrijd, zij wonnen bijna moeiteloos met 21-13 en 21-11.

Met een eindstand van 6-2 voor OSM weer een heel mooie score!

zo 20-11-11 13:007Netwerk J1Ede - De Peppel6 - 2
zo 27-11-11 10:008Smashing J1Maarssen - TSD5 - 3
zo 04-12-11 10:009Mariken J1Maarssen - TSD7 - 1
zo 11-12-11 10:0010Apollo J1IJsselstein - Heem6 - 2
zo 18-12-11 10:0011Leerdam J1Maarssen - TSD5 - 3
zo 22-01-12 10:0013Netwerk J1Maarssen - TSD6 - 2
zo 29-01-12 10:0014Houten J1Houten - De Molenwiek3 - 5