zo 18-09-11 10:001Smashing J1Wijchen5 - 3
zo 25-09-11 10:002Mariken J1Nijmegen - Vocasa0 - 8
zo 02-10-11 10:003Apollo J1Maarssen - TSD2 - 6
za 08-10-11 16:004Leerdam J1Leerdam - Berenschot5 - 3
zo 30-10-11 10:005Houten J1Maarssen - TSD6 - 2
zo 20-11-11 13:007Netwerk J1Ede - De Peppel6 - 2
zo 27-11-11 10:008Smashing J1Maarssen - TSD5 - 3
zo 04-12-11 10:009Mariken J1Maarssen - TSD7 - 1
zo 11-12-11 10:0010Apollo J1IJsselstein - Heem6 - 2
zo 18-12-11 10:0011Leerdam J1Maarssen - TSD5 - 3

De uitwedstrijd tegen Leerdam hadden we met 5-3 verloren, dus was het deze week een uitdaging om de winst tepakken. Kim had ingesteld dat als je verloor je 5x moest opdrukken. Nou, dat was een goede motivatie om er vol tegenaan te gaan!

De Mannendubbel van Gilles en Chihao ging goed van start, het werd dan ook een spannende 1e set die met 21-23 helaas in het voordeel van Leerdam beslist werd. In de 2e set stonden onze jongens ineens met 11-20 achter, dit wisten ze echter knap op te halen naar 16-20, helaas konden ze deze lijn niet doorzetten en verloren ze met 16-21. Dat was dus opdrukken voor onze jongens!

De dames brachten het er beter vanaf, alhoewel ze in de 1e helft van de 1e set niet goed speelden, wisten ze dit in de 2e helft goed te maken en wonnen ze de set met 21-15. In de 2e set speelden ze stukken beter, maar de tegenstander ook, toch konden onze meiden met een paar mooie rally’s winnen met 21-14.

Gilles had het moeilijk in zijn enkel, hij speelde wel heel goed, maar…. hij speelde tegen een boomlange jongen van 18, en een die ook nog eens goed kon lopen. Met 6-21 en 14-21 ging de punt naar Leerdam.

Amber speelde in de 1e set van haar enkelspel niet goed, alles ging fout. De tegenstandster speelde rustig en beheerste haar techniek heel goed. Keer op keer kreeg Amber dezelfde bal tegen zich. In de 2e set ging het gelukkig beter, maar helaas toch niet goed genoeg. Ze verloor met 8-21 en 13-21. Dat was dus opdrukken voor Amber!

Chihao speelde zoals de afgelopen tijd vaak, heel goed, hij is lekker snel en won de 1e set met 21-13. In de 2e set ging het wat moeizamer en in de break van de 2e set was de tussenstand 11-10. Hij moest dus vol aan de bak en dat deed hij ook. Met 21-18 won hij ook de 2e set.

Ook Kim won gemakkelijk haar 1e set met 21-12, maar moest van coach(vader) Geert nog verder achterin slaan. De 2e set werd beslist na een spannende eindstrijd in het voordeel van Kim met 23-21.

De mixen waren leuke partijen, beide koppels speelden tegelijkertijd, maar… ook de standen liepen gelijk op. In de break van de 1e set was het bij beiden 11-10, tot hilariteit van beide teams! De set winst ging in beide gevallen naar OSM, voor Amber en Gilles was het 21-19, voor Kim en Chihao was het 21-15.Op naar de 2e set! Ook daar ging het weer gelijk op en stond het op een gegeven moment weer tegelijkertijd 15-13! Ook deze set wisten onze koppels te winnen, voor Amber en Gilles was het 21-18 en Kim en Chihao wisten nog even de spanning erin te houden, en wonnen toch met 24-22.

Alhoewel het er na 4 wedstrijden niet zo rooskleurig uitzag waren we met een eindstand van 5-3 uiterst tevreden!

zo 22-01-12 10:0013Netwerk J1Maarssen - TSD6 - 2
zo 29-01-12 10:0014Houten J1Houten - De Molenwiek3 - 5