ma 12-09-11 20:001DOSC-1Maarssen - OVVOhal6 - 2
do 29-09-11 00:002BC Leerdam-2Leerdam - Berenschot3 - 5
ma 10-10-11 20:003BC Leerdam-2Maarssen - OVVOhal8 - 0
za 05-11-11 00:004DVS Koto Misi-1Utrecht - Hoograven3 - 5
ma 14-11-11 20:005DVS Koto Misi-1Maarssen - OVVOhal7 - 1
ma 12-12-11 20:006BV Houten-2Maarssen - OVVOhal2 - 6

Reeks overwinningen ruw beëindigd.

Het OSM NJC 1 team met Eric van der Valk, Leen Schipper, José van Ek en Monique Fokker kwam op maandagavond 12 december de nummer 2 in poule tegen. Dat het een lastige wedstrijd zou worden was al bekend maar uitslagen van BC Houten tegen DVS en Leerdam gaven de indruk dat er kansen lagen.
Eric en Leen mochten beginnen aan hun dubbelwedstrijd en konden meteen goed aan bak zoals dat zo mooi heet. De eerste set ging dan ook met 13-21 verloren. De tweede set was al niet veel beter met 14-21. De spanning die toch wel wat te merken was werd door deze uitslag niet minder. José en Monique mochten laten zien dat zij wel konden winnen en dat deden ze dan ook 18-21, 21-9, 21-14. Tussenstand 1-1. Leen was kansloos in zijn singlepartij 14-21 en 3-21 geven de verhoudingen goed weer. Om wat tijd te winnen werd er verder gespeeld op twee banen. Zowel José als Monique speelden hun single verdienstelijk. José won haar partij 21-8 en 21-13. Monique won haar eerste set met 21-14 maar moest in de andere twee sets toch het onderspit delven 11-21 en 12-21. Tussenstand 2-3.
Eric had ook weinig in te brengen tegen zijn tegenstander en verloor met 7-21 en 7-21. Tussenstand 2-4.
De mixed wedstrijden konden nog zorgen voor een gelijkspel maar ondanks een goed begin 21-19 van Monique en Leen verloren zij hun wedstrijd uiteindelijk in de volgende twee sets 12-21 en 12-21.
José en Eric bleven in hun eerste set redelijk bij maar verloren nipt 15-21 in de tweede set was de fut er uit en ging het koppel met 10-21 ten onder.
Einduitslag 2-6.
Gelukkig kon de teleurstelling tijdens een gezellige afsluiting van deze avond weggezet worden en wordt er alweer uitgekeken naar de return.

wo 21-12-11 00:007BV Houten-2Houten - De Molenwiek5 - 3
wo 04-01-12 00:008DOSC-1Den Dolder - DOSC1 - 7