ma 12-09-11 20:001DOSC-1Maarssen - OVVOhal6 - 2
do 29-09-11 00:002BC Leerdam-2Leerdam - Berenschot3 - 5
ma 10-10-11 20:003BC Leerdam-2Maarssen - OVVOhal8 - 0
za 05-11-11 00:004DVS Koto Misi-1Utrecht - Hoograven3 - 5
ma 14-11-11 20:005DVS Koto Misi-1Maarssen - OVVOhal7 - 1
ma 12-12-11 20:006BV Houten-2Maarssen - OVVOhal2 - 6
wo 21-12-11 00:007BV Houten-2Houten - De Molenwiek5 - 3
wo 04-01-12 00:008DOSC-1Den Dolder - DOSC1 - 7

DOSC 1 - OSM NJC 1

De kampioenswedstrijd?

De laatste wedstrijd van de najaarscompetitie gezien de uitslagen helaas. Voor de wedstrijd stond OSM team 1 punt achter op BV Houten 1 daar waar het gaat om de eerste plaats in de poule.
OSM mocht op woensdagavond uit tegen DOSC en BV Houten moest op donderdagavond uit naar BC Leerdam. Dit om de situatie voorafgaande aan de wedstrijd van OSM te schetsen.
Het OSM team in de normale samenstelling met Eric van der Valk, José van Ek, Monique Fokker en Leen Schipper, had maar één doel en dat was zo ruim mogelijk winnen.
De heren starten hun dubbel en haalden gelijk de eerste set binnen 21-10. In de tweede set was de concentratie iets minder en helaas ging die verloren met 21-23. Meteen een derde set maar de heren hadden hun nivo weer te pakken en wonnen met 21-14.
De dames hadden minder moeite met hun tegenstandsters 21-18 en 21-18 waardoor de tussenstand al 2-0 was.
Meteen werd er verder gespeeld met de singles waarin Leen goed speelde en zijn partij won met 21-9 en 21-7. Monique had tijdens haar wedstrijd waarschijnlijk af en toe even naar de andere baan gekeken want zij eindigde haar eerste set ook in 21-9. In de tweede set had ze wat meer moeite maar uiteindelijk won ze ook deze set 21-13 en dus haar partij. Tussenstand 4-0.
Eric had wat moeite met de gladde baan en verloor helaas zijn partij 12-21 en 14-21. Gelukkig had José nog wat lucht over en zij wist scherp spelen haar eerste set te winnen 21-15. De tweede set verliep wat slechter en eindigde in 11-21. Alweer een derde set waarin de kansen op de overwinning voor beide dames aanwezig waren maar onze José wist de set toch binnen te slepen 21-19. Tussenstand 5-1.
De mixedpartijen gingen met Monique en Leen van start en zij wisten de eerste set met 21-8 overtuigend binnen te halen de tweede set lieten ze aan de tegenstanders 16-21 om daarna nog één keer alles uit de kast te halen en de laatste set met 21-18 te winnen. Op de andere baan hadden José en Eric minder moeite met hun tegenstanders getuige de setstanden 21-8 en 21-16. Eindstand 7-1.
En daarna was het 48 uur spannend wat zou de uitslag geworden zijn bij BV Houten? Emailverkeer met de wedstrijdleiding van BC Leerdam bracht uitkomst, zij hadden in een zeer spannende strijd gelijk gespeeld tegen BV Houten en dus is (zonder dat het officieel is) OSM NJC 1 kampioen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!