ma 30-01-12 20:001Apollo 1Maarssen - OVVOhal7 - 1
vr 10-02-12 20:002Apollo 1IJsselstein - IJsselhal5 - 3
di 06-03-12 20:003't Veen 1Veenendaal - De Vallei2 - 6
zo 18-03-12 13:004Badso 1Soesterberg - Banninghal0 - 8

Onze eerste ontmoeting met BC Badso vond plaats in Soesterberg. Doordat wij iets te vroeg op deze zondagmiddag hadden afgesproken om te vertrekken naar Soesterberg, kwamen wij ter plaatse voor een gesloten sporthal te staan. Na een gezellig onderonsje in de auto van Sabine, kwam na een klein kwartier de sporthalbeheerder gelukkig de deur openen, zodat we ons konden gaan omkleden. Onze tegenstanders volgden kort daarna en we konden vrij snel met onze wedstrijd beginnen in de zo goed als lege sporthal. Wouter en Gerben waren erg in hun element, vrijwel alles in de dubbel lukte en deze werd dan ook redelijk eenvoudig gewonnen. De dames Janke en Sabine deden hadden net zo min moeite om de partij te winnen al kwam Janke na de eerste gewonnen set, met 21-14, met het dringende verzoek aan de heren langs de kant of zij hun gesprekken op een zachter niveau wilden voeren, want zij stoorde zich hier erg aan tijdens het spel… Nadat Wouter en Gerben zich keurig aan het verzoek gehouden hadden (gesprekspartner Frank was de tweede set gaan tellen), wonnen de dames met 21-16 de set. Dat het aantal punten tegen nu hoger lag dan in de eerste set was natuurlijk verwonderlijk, nu de heren zo muisstil waren geweest… ;-)
De single van zowel Wouter als Gerben liepen van een leien dakje en werden vlot gewonnen. Janke en Sabine maakten het zichzelf voornamelijk moeilijk, want beiden kwamen ze niet goed in hun spel. Janke, die ver van al het rumoer op de tweede baan stond, speelde in de eerste set zo sterk tegen zichzelf dat de heren vanaf de kant de hoop op een overwinning voor haar al zagen vervliegen. Echterrrr, Janke toonde vechtlust en wist zich door sterk spel weer terug in de partij te spelen. De tweede en derde set wist ze winnen en Wouter en Gerben waren trots op haar, al fluisterden ze dat natuurlijk voorzichtig tegen Janke. Sabine leek in haar partij snel naar de winst te gaan. In de eerste set had ze al snel een voorsprong van ongeveer 5 punten, maar ook zij begon tegen zichzelf te spelen, maakte fout op fout en verloor de set met 20-22 (haar eerste setverlies in de single). Langs de kant werd ze gewezen op eventuele verbeterpunten, pepte zichzelf op en walste de 2 sets daarna over haar tegenstander heen (vanzelfsprekend waren Wouter en Gerben ook trots op haar). In beide mixpartijen kwamen de duo’s van OSM nooit in de problemen en ook deze werden winnend afgesloten. Eindstand 8-0 voor OSM.
Na afloop werden we in de kantine door gastheer Frank (bar was gesloten, dus de drank en het eten waren van huis meegenomen) getrakteerd op 2(!) lekkere schalen met warme snacks. Het was nog lang gezellig en Frank mocht zelfs nog een biertje drinken, terwijl hij dit eigenlijk alleen had gemogen als hij minstens een set had gewonnen.