ma 13-02-12 20:001Renswouw 1Maarssen - OVVOhal3 - 5
do 23-02-12 20:002Renswouw 1Renswoude - Hokhorst6 - 2
wo 29-02-12 20:003Ricochet 1Wijk bij Duurstede - De Horden8 - 0
ma 12-03-12 20:004Helios 3Maarssen - OVVOhal1 - 7
ma 19-03-12 20:005Apollo 3Maarssen - OVVOhal0 - 8
vr 23-03-12 20:006Apollo 3IJsselstein - IJsselhal6 - 2
vr 30-03-12 20:007Helios 3Utrecht - Olympos8 - 0

SB Helios 3 OSM VJC 2 (8-0)

Steeds net niet

Alweer de op één na laatste wedstrijd van het seizoen. Het 2de team heeft tot deze wedstrijd helaas nog niet gewonnen en zal alleen zijdelings nog invloed hebben op de 1ste plaats in de poule zoveel is na 6 wedstrijden wel duidelijk.
Het verloop van de wedstrijden lijkt veel op de gang van zaken in de vorige voorjaarscompetitie. Met één verschil en dat is het feit de er steeds net niet gewonnen wordt terwijl er in de 1ste voorjaarscompetitie toch een aantal malen tamelijk kansloos verloren is. En dat het team ook kan winnen hebben ze natuurlijk bewezen in de najaarscompetitie.
De tegenstander van deze avond was Helios en in een uitwedstrijd houdt dat in dat het OSM team met Eric van der Valk, José van Ek, Monique Fokker en Leen Schipper vrolijk op vrijdagavond richting de Uithof vertrok voor een nieuwe krachtmeting.
Na een korte inspeelperiode mochten de heren in hun dubbel van start en het liep eigenlijk redelijk goed, het lijkt alsof de heren weer op hun vertrouwde nivo komen, helaas is de competitie bijna voorbij. De 1ste set ging verloren met 15-21 in de 2de set kwamen ze nog dichterbij maar helaas net niet genoeg voor een 3de set 19-21.
Ook de dames hadden in hun dubbel kansen om de wedstrijd te winnen. De 1ste set ging nog verloren 13-21. In de 2de set was het echt mateloos spannend maar ook deze ging uiteindelijk met 23-25 verloren. Eric had in zijn single weer eens het geluk om tegen een lange tegenstander te spelen. Eric speelde misschien wel de beste set van dit seizoen en verloor jammer genoeg met 18-21. In de 2de set was het wat minder en liepen zijn slagen minder. Met 9-21 werd deze set afgesloten.
José was in haar single niet scherp genoeg om haar tegenstandster tot het uiterste te dwingen en verloor haar wedstrijd met 12-21 en 10-21. Ook Leen had weinig in te brengen tegen zijn tegenstander en verloor dik met 12-21 en 9-21. Monique tilde het nivo nog een beetje op maar ook zij was niet tevreden over de uitslag 12-21 en 16-21. In de mixed wedstrijden werden er nog aardige setstanden behaald. Monique en Leen wonnen hun 1ste set met 21-19. De tweede set was het wat minder 8-21 maar in de 3de set kwamen na een tussenstand van 3-11 toch nog terug tot 16-21.
Bij José en Eric was na een mooie 1ste set 17-21 de pijp een beetje leeg en de 2de set werd met 7-21 afgesloten. Eindstand 8-0 voor Helios maar toch met het gevoel dat het verschil helemaal niet zo groot is.
In de Helios kantine was het zoals te doen gebruikelijk gezellig druk maar in tegenstelling tot het eerdere bezoek was de muziek tot een aanvaardbaar nivo teruggebracht en was een gesprek zeer goed mogelijk. Na een glaasje en een hapje werd de thuisreis weer aangevangen en wordt er toch nog uitgekeken naar de laatste wedstrijd.

ma 23-04-12 20:008Ricochet 1Maarssen - OVVOhal1 - 7