zo 16-09-12 09:301Leusder BC 6Leusden - De Meent4 - 4
zo 23-09-12 10:002Hercules 5Maarssen - TSD8 - 0
zo 30-09-12 10:003Ricochet 2Wijk bij Duurstede - De Horden6 - 2
zo 07-10-12 10:004Rap 1Maarssen - TSD7 - 1

Met een herstelde Tim was OSM-4 op volle sterkte aanwezig in de thuiswedstrijd tegen RAP-1 uit Linschoten, een tegenstander die we niet kenden. Tim en Feye kwamen in de eerste set op achterstand door een goede return van RAP op de service. Echter, ze verzonnen een list en wonnen hun eerste set toch met 21-19. In de tweede set speelden ze gelijk op. Het spande er nog om in de buurt van 21, maar OSM won toch ook deze set met 24-22.

Tegelijkertijd speelden Emma en Jadine de damesdubbel om de middenbaan. De eerste set liepen onze dames warm en verloren met 14-21. De tweede set wonnen ze rap van de dames van RAP met 21-10. Het begin van de derde set gebruikten onze dames voor een kleine naslaap (3-12), om daarna de set alsnog te winnen met 21-16...

Tim speelde eerst een tijdje gelijk op tegen de eerste heer van RAP maar won de set met gemak met 21-12. In de tweede set waren de heren even sterk tot ongeveer 17, waarna Tim de wedstrijd overnam en won met 21-17. Emma speelde de eerste damesenkel. Zij houdt ervan om het spannend te houden en liet in de eerste set de RAP-dame voorbij gaan in punten om uiteindelijk toch zelf de set te pakken met 21-19. Ook de tweede set was voor Emma: 21-16.

Feye moest er met name in de tweede set voor werken: zijn tegenstander speelde goed in de hoeken, dus Feye moest lopen. Gelukkig kan hij dat goed. Hij won met 21-13 en 22-20. Jadine was de tweede dame van RAP dik de baas. Zij pikte de drops bij het net prima op en won haar partij met 21-9 en 21-14. En toen stond het dus 6-0 in het voordeel van OSM.

Waar OSM niet op had gerekend, was dat RAP hun eerste heer en hun eerste dame de tweede mix lieten spelen. Tim en Emma konden niet tegen hen op en verloren met 17-21 en 11-21. Feye en Jadine wonnen hun mix in drie sets 21-13, 16-21 en 21-11. De eindstand werd dus 7-1, een mooi resultaat voor OSM-4.

za 27-10-12 14:305DVS 6Utrecht - Hoograven1 - 7
ma 29-10-12 19:306Woudenberg 1Woudenberg - De Camp4 - 4
zo 18-11-12 10:007Helios 6Maarssen - TSD6 - 2
zo 25-11-12 10:008Leusder BC 6Maarssen - TSD5 - 3
zo 02-12-12 12:309Hercules 5Utrecht - USV Hercules1 - 7
zo 09-12-12 10:0010Ricochet 2Maarssen - TSD7 - 1
vr 14-12-12 20:0011Rap 1Linschoten - De Vaart5 - 3
zo 13-01-13 10:0012Woudenberg 1Maarssen - TSD8 - 0