zo 16-09-12 09:301Leusder BC 6Leusden - De Meent4 - 4
zo 23-09-12 10:002Hercules 5Maarssen - TSD8 - 0
zo 30-09-12 10:003Ricochet 2Wijk bij Duurstede - De Horden6 - 2
zo 07-10-12 10:004Rap 1Maarssen - TSD7 - 1
za 27-10-12 14:305DVS 6Utrecht - Hoograven1 - 7

Herendubbel Feye en Tim 19-21 18-21
De eerste set ging matig. In het begin viel het tegen, want er werden redelijk veel fouten gemaakt door Feye en Tim. De tweede set ging wel wat beter, er werden voornamelijk minder fouten gemaakt, waardoor de tweede set ook gewonnen werd.

Damesdubbel Emma en Jadine 22-20. 16-21. 14-21
In de eerste set ging het gelijk op tot 19, waarna door een paar foutjes de set net verloren werd. In de tweede set vielen Emma en Jadine meer aan, waardoor het stukken beter ging. In de derde set werden er ook nog minder fouten gemaakt en ging het nóg beter.

Tim singel 13-21 15-21
In het begin van de eerste set maakte Tim veel fouten. Maar na de pause bij 11-10 was de tegenstander al aardig moe, en werd het dus makkelijker. In de tweede set pakte Tim meteen een voorsprong, en die kon hij vast houden gedurende de rest van de set.

Jadine singel 22-20 21-19
Jadine kreeg in de eerte set de shuttle niet goed achterin. Aan het eind van de set kwam ze wel weer terug, maar net niet ver genoeg. In tweede set had Jadine hetzelfde probleem, ze kwam weer terug aan het eind, maar het mocht niet baten.

Feye singel 11-21 19-21
De eerste set van Feye ging erg goed. Feye kon de shuttle goed achterin krijgen, waardoor zijn tegenstander weinig kon uitrichten. De tweede set ging minder goed. Dit kwam vooral omdat de tegenstander meer ging aanvallen, en Feye dus meer in de verdedeging moest. De set ging gelijk op tot 19-19, maar uiteindelijk pakte Feye toch de overwinning.

Emma singel. 10-21 22-20 13-21
In de eerste set was de tegenstander verbaast over hoe goed Emma speelde. Alles ging goed en rustig, zonder dat de tegenstander veel kon uitrichten. De tweede set had Emma erg last van het tegenlicht, en de tegenstander viel meer aan, waardoor het een stuk spannender werd, en Emma zelfs de set verloor. In de derde set ging het gelijk op tot de 11, maar daarna kreeg Emma weer de overhand en won ze de wedstrijd op haar slofjes.

Eerste mix Jadine en Feye 23-25 18-21
De eerte set ging niet zo goed, Feye en Jadine moesten meer aanvallen. Ook hadden ze steeds een voorsprong, maar lieten ze de tegenstander terugkomen totdat het weer gelijk stond, waardoor het aan het eind erg spannend werd. In de tweede set ging het beter, Feye en Jadine konden meer aanvallen, waren waakzamer en wonnen op die manier de wedstrijd.

Tweede mix Emma en Tim 11-21 16-21
Aan het begin van de eerte set krgen Emma en Tim veel punten cadeau. Aan het eind van de eerte set kwamen er wat meer rally's, maar de set was eigenlijk al gewonnen. De tweede set was iets spannender, het liep gelijk op tot de 12, maar daarna namen Emma en Tim meer voorsprong en wonnen ook de tweede set.

ma 29-10-12 19:306Woudenberg 1Woudenberg - De Camp4 - 4
zo 18-11-12 10:007Helios 6Maarssen - TSD6 - 2
zo 25-11-12 10:008Leusder BC 6Maarssen - TSD5 - 3
zo 02-12-12 12:309Hercules 5Utrecht - USV Hercules1 - 7
zo 09-12-12 10:0010Ricochet 2Maarssen - TSD7 - 1
vr 14-12-12 20:0011Rap 1Linschoten - De Vaart5 - 3
zo 13-01-13 10:0012Woudenberg 1Maarssen - TSD8 - 0
vr 18-01-13 20:0013Helios 6Utrecht - Olympos2 - 6