zo 16-09-12 09:301Leusder BC 6Leusden - De Meent4 - 4
zo 23-09-12 10:002Hercules 5Maarssen - TSD8 - 0
zo 30-09-12 10:003Ricochet 2Wijk bij Duurstede - De Horden6 - 2
zo 07-10-12 10:004Rap 1Maarssen - TSD7 - 1
za 27-10-12 14:305DVS 6Utrecht - Hoograven1 - 7
ma 29-10-12 19:306Woudenberg 1Woudenberg - De Camp4 - 4
zo 18-11-12 10:007Helios 6Maarssen - TSD6 - 2

Vandaag speelde OSM 4 tegen Helios SB6 dit was het enige team waar OSM nog niet tegen hadden gespeeld. Omdat de tweede heer van Helios te laat was begonnen we met de dames dubbel. Emma en Jadine speelden de eerste set best goed, ze speelden goed achterin maar toch ging het niet altijd even goed want ze maakte wel veel fouten. Toch hebben ze de eerste set gewonnen met 21-13. De tweede set begonnen ze niet zo goed ze stonden al snel een paar punten achter maar ze bleven proberen terug te komen, dit lukte niet helemaal en de tweede verloren ze met 16-21. Toen ze begonnen aan de derde set begonnen ze beter dan in de tweede set maar helaas ging het niet altijd even goed zij verloren deze set met 17-21 en ging het eerste punt naar Helios.

Ondertussen werd de herendubbel gespeeld door Tim en Feye, de heren speelde zoals gewoonlijk weer heel goed samen. De eerste set wonnen ze daardoor ook met 21-14. De tweede set gingen ze gelijk op maar de heren van OSM waren toch beter en wonnen de tweede set met 21-16. Zo stond het 1-1.

Tim speelde de eerste heren enkel. In het begin gingen ze gelijk op het was erg spannend. Beide heren waren in deze set erg aan elkaar gewaagd maar toch wist Tim deze set te winnen met 21-19. De tweede set ging een stuk makkelijker en Tim won deze met 21-11.

Jadine speelde vandaag de eerste damessingle. Zij speelde tegen een invaller van Helios die geen Nederlands sprak. In de eerste set stond Jadine voor doordat de dame van Helios bijna alle services liet gaan. Daarna ontstonden er wel rally`s maar toch ging de eerste set naar OSM 21-16. In de tweede set ging het gelijk op maar aan het eind kwam Jadine op een voorsprong en won ook deze set met 21-16.

Feye speelde vandaag de tweede herenenkel. Feye maakten veel punten door over de tegenstander heen te slaan en af te smashen na een zware en vermoeiende wedstrijd won hij toch met een uitslag van 21-12 en 21-18.

Emma speelde de tweede damessingle. Dit begon niet helemaal goed, na veel fouten van beide kanten kwam het tot een tussenstand van 22-22 en de laatste 2 punten gingen naar Helios 22-24. De tweede set ging iets beter dan de eerste maar het was net niet goed genoeg en zo won Helios met 14-21. Zo kwam het tot een tussenstand van 4-2 voor OSM.

Feye en Jadine speelde de eerste mix. Deze samenwerking ging goed, hoog serveren op de dame en dan af smashen zo maakten ze punten. Ze wonnen daardoor de eerste set met 21-14. De tweede set stonden ze iets achter in het begin maar kwamen snel terug en wonnen ook de tweede met 21-16. Na deze mix gewonnen te hebben had OSM de winst al binnen en gingen ze nog voor de 6-2.

Tim en Emma moesten het laatste punt binnen halen en dit lukte ook. De eerste set speelde ze goed maar hadden de tegenstanders nog wel wat kansen maar toch ging de eerste set naar OSM met 21-16. De tweede set ging het beter bij OSM en wonnen ze de tweede met 21-11.

Zo eindigde deze wedstrijd met een winst van 6-2 voor OSM. Volgende week de spannendste wedstrijd van het seizoen tegen de nummer 1. Maar dat gaat vast goed komen.

zo 25-11-12 10:008Leusder BC 6Maarssen - TSD5 - 3
zo 02-12-12 12:309Hercules 5Utrecht - USV Hercules1 - 7
zo 09-12-12 10:0010Ricochet 2Maarssen - TSD7 - 1
vr 14-12-12 20:0011Rap 1Linschoten - De Vaart5 - 3
zo 13-01-13 10:0012Woudenberg 1Maarssen - TSD8 - 0
vr 18-01-13 20:0013Helios 6Utrecht - Olympos2 - 6
zo 27-01-13 10:0014DVS 6Maarssen - TSD5 - 3