zo 30-09-12 10:003Ricochet 2Wijk bij Duurstede - De Horden6 - 2
zo 07-10-12 10:004Rap 1Maarssen - TSD7 - 1
za 27-10-12 14:305DVS 6Utrecht - Hoograven1 - 7
ma 29-10-12 19:306Woudenberg 1Woudenberg - De Camp4 - 4
zo 18-11-12 10:007Helios 6Maarssen - TSD6 - 2
zo 25-11-12 10:008Leusder BC 6Maarssen - TSD5 - 3
zo 02-12-12 12:309Hercules 5Utrecht - USV Hercules1 - 7
zo 09-12-12 10:0010Ricochet 2Maarssen - TSD7 - 1
vr 14-12-12 20:0011Rap 1Linschoten - De Vaart5 - 3
zo 13-01-13 10:0012Woudenberg 1Maarssen - TSD8 - 0
vr 18-01-13 20:0013Helios 6Utrecht - Olympos2 - 6
zo 27-01-13 10:0014DVS 6Maarssen - TSD5 - 3

OSM-4 had nog vijf punten nodig om zeker te zijn van een eerste plek in de pool.

Herendubbel
In de eerste set ging het gelijk op. Tim en Feye speelden aanvallend, maar de tegenstander kon zich goed weren. Aan het eind liepen Tim en Feye toch een beetje uit, en wonnen ze met 21-18. In de tweede set begonnen de tegenstanders goed. Maar nog voor de helft van de tweede set kwamen Feye en Tim weer langszij, en begonnen ze langzaam uit te lopen. Uiteindelijk wonnen Feye en Tim met 21-17. Het eerste punt was binnen.

Damesdubbel
Emma en Jadine begonnen met een kleine achterstand, maar ze maakten de achterstand nog voor de helft van de eerste set weer goed. Hierna bleef het gelijk opgaan, en konden Emma en Jadine de eerste set net winnen met 21-18. De tweede set begon spannend. De wedstrijd liep gelijk op tot de 11-11. Daarna konden de tegenstanders uitlopen, en wonnen ze de set ruim met 14-21. In de derde set liep het weer gelijk op, nu zelfs tot de 15-15. Maar door een paar foutjes van de tegenstanders konden Emma en Jadine mooi de winst pakken: 21-16, en sleepte zo het tweede punt binnen.

Tim’s enkel
In het begin liep Tim al snel uit. De tegenstander was wat verrast door de harde smashes van Tim. Maar hij kwam terug en bracht de stand nog naar 15-15, en zelfs tot 18-18. Toen was het weer aan Tim om de set naar zich toe te trekken: 21-18. De tweede set begon wat minder, maar Tim wist het tij te keren en won deze set ruim met 21-15. En zo stond OSM-4 met 3 punten voor.

Jadine’s enkel
Jadine had een moeilijke tegenstander, die fantastisch mooi kon droppen. In de eerste set had Jadine daar weinig tegenin te brengen, was steeds te laat: 14-21. In de tweede set stond Jadine actiever op de baan en wist zelf de shuttles beter in de hoeken te slaan, waardoor er een echt evenwicht in de partij kwam. Het ging gelijk op tot 17-17. Maar toen ging het alsnog net mis: 17-21.

Feye’s enkel
De eerste set van Feye’s enkel ging erg goed, Feye’s smashes als return op de service van de tegenstander waren vaak onhoudbaar. Hij pakte al snel een voorsprong, en hield deze goed vast. Hij won uiteindelijk makkelijk met 21-11. In de tweede set was het echter een ander verhaal. De tegenstander bood meer weerstand, en het ging gelijk op tot 21-21. Maar door goed geplaatste ballen van de tegenstander en een paar foutjes van Feye, won de tegenstander de set met 21-23. In de derde set bied de tegenstander nog steeds veel weerstand, maar Feye kan wel een kleine voorsprong pakken, en deze vasthouden. Uiteindelijk won Feye de set met 21-16. Zo stond het 4-1, en had OSM-4 nog maar 1 punt nodig.

Emma’s enkel
Emma begon haar enkelspel sprankelend: met haar bekende krachtige slagen wist ze haar tegenstandster alle hoeken van de baan te laten zien: 21-12. In de tweede set was de scherpte er ineens vanaf: veel ging uit en nu won haar tegenstandster met 14-21. In het begin van de derde set ging het nog gelijk op, maar Emma kwam niet meer op haar niveau. Na de break was het helemaal gedaan: 9-21. Dus nog steeds was de eerste plek nog niet zeker, en kwam het op de mixes aan.

Mix Jadine en Feye
In de eerste set stonden Feye en Jadine als een gesmeed team te spelen: er kwam bijna geen shuttle langs de OSM-muur en ze wonnen de set ruim met 21-13. In de tweede set ging het beter bij de tegenstanders, en maakte Feye en Jadine meer fouten. Waren het de zenuwen, want ze beseften razendgoed dat dit wel ‘de’ set voor het kampioenschap was. Het liep heel lang gelijk op, tot de 18-18. Daarna wisten Feye en Jadine toch nog de winst te pakken, en wonnen ze met 21-18. Met dit vijfde wedstrijdpunt was OSM-4 kampioen! Maar er moest nog een wedstrijd gespeeld worden.

Mix Emma en Tim
De eerste set was al gelijk spannend. Het ging lang gelijk op, tot de 22-22. Toen konden de tegenstanders nog net de winst pakken, en verloren Emma en Tim de eerste set met 22-24. Ook in de tweede set ging het lang gelijk op. Maar aan het eind konden Emma en Tim nog net een voorsprong pakken, en wonnen ze met 21-17. De derde set was ook weer erg spannend. Dit keer liep het gelijk op tot 13-13. Hierna konden de tegenstanders toch nog een voorsprong pakken, en wonnen ze met 19-21.