Speeltijd Ronde Tegenstander Locatie Uitslag Verslag
vr 14-09-12 20:001Helios 9Utrecht - Olympos0 - 8
zo 23-09-12 10:002Irene 6Maarssen - TSD8 - 0
do 27-09-12 20:003Kwinkslag 1Vinkeveen - De Boei2 - 6
za 06-10-12 14:304DVS 8Utrecht - Hoograven0 - 8
zo 28-10-12 10:005't Slot 1Maarssen - TSD8 - 0
zo 04-11-12 10:006Iduna 13Maarssen - TSD8 - 0
zo 18-11-12 10:007Ricochet 5Wijk bij Duurstede - De Horden4 - 4

Wedstrijdverslag:

Vandaag tegen de nummer 2 van de poule, dus dat beloofde mooi wedstrijden te worden. De mannendubbel van Gilles en Chihao was een spannende wedstrijd, met snel spel en de 2 teams lagen voortdurend dicht bij elkaar. In de 2e set gingen onze jongens beter spelen. Dat was echter niet genoeg. Met 2x 21-19 ging de punt naar Ricochet. Kim en Amber speelden een mooie eerste set en wonnen die met 14-21. In de 2e set kwamen ze maar moeilijk in hun spel en moesten ze wat vaker vol aan de bak, maar ook deze wisten ze te winnen met 17-21.

Gilles stond in de 1e set voor met 14-20, toen de tegenstander ineens een heel ander spel ging spelen en dat bracht Gilles uit zijn spel , het werd 19-20,toen Gilles toch nog het beslissende punt wist te maken. De 2e set ging weer prima, en Gilles won deze met 14-21. Amber won haar 1e set met overmacht met 10-21, maar begon in de 2e set veel fouten te maken en haar tegenstandster liet Amber meer lopen. Toch wist ze ook de 2e set te winnen met 18-21.

Chihao moest er hard voor werken, was te laat naar bed gegaan, en dat kwam tot uitdrukking in zijn spel. Wist hij de 1e set nog wel te winnen na een spannende eindstrijd met 22-24. In de 2e set en zeker ook de 3e set raakte de koek op, en verloor hij zijn scherpte en conditie. Hij verloor beide sets met 21-11 en 21-13. Kim had geen tegenstand en werd niet moe, haar tegenstandster sloeg veel uit en met de standen 5-21 en 8-21 was de stand 2-4 voor OSM.

Nu de mixen nog, dat is altijd weer spannend. We missen daarin de ervaring en het inzicht van de volwassenen. De mix van Gilles en Amber was van er een van wisselend spel. Werd de 1e set verloren met 21-18, in de 2e set gloorde er hoop toen ze terugkwamen van een achterstand van 17-10 naar 20-19. Helaas dat laatste puntje scoorde Ricochet. Dus daar ging ook de wedstrijdpunt naar toe. Chihao en Kim hadden het ook moeilijk en hadden 3 sets nodig om de beslissing te laten vallen. Het niveau van beide teams lag erg dicht bij elkaar, en dat zijn dan ook altijd de mooiste wedstrijden. Ze wonnen de 1e set met 18-21, in de 2e set was de stand 21-18. De 3e set was voor Ricochet met 21-17.

Amber en Kim hebben voor het eerst in deze competitie een partij verloren (de mixen), maar met 4-4 konden we toch tevreden naar huis.

zo 25-11-12 10:008Helios 9Maarssen - TSD8 - 0
vr 30-11-12 20:009Irene 6Bilthoven - Kees Boekehal1 - 7
zo 09-12-12 10:0010Kwinkslag 1Maarssen - TSD8 - 0
zo 16-12-12 10:0011DVS 8Maarssen - TSD8 - 0
zo 13-01-13 11:0012Iduna 13Utrecht - Galgenwaard1 - 7
zo 20-01-13 10:0013Ricochet 5Maarssen - TSD7 - 1
zo 27-01-13 13:0014't Slot 1Zeist - De Clomp3 - 5