vr 14-09-12 20:001Helios 9Utrecht - Olympos0 - 8
zo 23-09-12 10:002Irene 6Maarssen - TSD8 - 0
do 27-09-12 20:003Kwinkslag 1Vinkeveen - De Boei2 - 6
za 06-10-12 14:304DVS 8Utrecht - Hoograven0 - 8
zo 28-10-12 10:005't Slot 1Maarssen - TSD8 - 0
zo 04-11-12 10:006Iduna 13Maarssen - TSD8 - 0
zo 18-11-12 10:007Ricochet 5Wijk bij Duurstede - De Horden4 - 4
zo 25-11-12 10:008Helios 9Maarssen - TSD8 - 0

Vandaag start de tweede periode van de competitie. De eerste uitwedstrijd werd door OSM 5 met 0-8 gewonnen, maar eens kijken of ze dat dit keer weer kunnen waarmaken?

De mannendubbel van Gilles en Chihao was weer een spannende wedstrijd, onze jongens kregen het niet cadeau. Met snel spel werden ze uit hun eigen spel gebracht. Ze hadden er dan ook 3 sets hard werken voor nodig om de eerste punt binnen te halen. Met 21-16,18-21 en 21-15 kwamen ze toch voldaan van de baan.

Kim en Amber speelden een makkelijke eerste set van 21-7. Té makkelijk, want in de tweede set was de concentratie weg en werd er nipt gewonnen met 21-19.

De enkelspellen van Kim en Amber liet eenzelfde beeld zien. Bij beide meiden werd de tweede set een stuk slordiger. Amber won wel met 21-6 en 21-11 en ook Kim won met 21-5 en 21-13.

Gilles had een goede tegenstander en moest ook dit keer vol aan de bak, maar met 21-14 en 21-18 wist ook hij weer een punt te scoren voor OSM. Chihao was niet in goede doen, hij speelde niet geconcentreerd en slordig, toch wist hij zich op tijd te herpakken door meer rust in zijn spel te brengen en ook hij scoorde de punt voor OSM met 21-19 en 21-18.

De mix van Gilles en Amber was een mooie wedstrijd. Was het in de eerste set niet écht spannend (21-16) in de tweede set was het ineens een heel ander verhaal. Ons koppel moest toch even pas op de plaats maken en vol aan de bak. Na een spannende eindstrijd was ook dit keer de winst voor OSM met 22-20. Chihao en Kim hadden het in de eerste fase van de eerste set heel moeilijk, ze stonden voortdurend achter en maakten veel fouten. Maar bij een stand van 9-9 kregen ze weer vertrouwen en ging het ineens veel beter, ze scoorden de ene na de andere punt en met 21-12 was de eerste set gewonnen. In de tweede set hadden de spelers van Helios geen enkele kans meer en ons koppel maakten korte metten met ze. Met 21-6 was de klus dan ook geklaard.

Met alweer 8-0 voor team 5, konden we aan de traktatie van de jarige Chihao én aan de appeltaart!

vr 30-11-12 20:009Irene 6Bilthoven - Kees Boekehal1 - 7
zo 09-12-12 10:0010Kwinkslag 1Maarssen - TSD8 - 0
zo 16-12-12 10:0011DVS 8Maarssen - TSD8 - 0
zo 13-01-13 11:0012Iduna 13Utrecht - Galgenwaard1 - 7
zo 20-01-13 10:0013Ricochet 5Maarssen - TSD7 - 1
zo 27-01-13 13:0014't Slot 1Zeist - De Clomp3 - 5