vr 14-09-12 20:001Helios 9Utrecht - Olympos0 - 8
zo 23-09-12 10:002Irene 6Maarssen - TSD8 - 0
do 27-09-12 20:003Kwinkslag 1Vinkeveen - De Boei2 - 6
za 06-10-12 14:304DVS 8Utrecht - Hoograven0 - 8
zo 28-10-12 10:005't Slot 1Maarssen - TSD8 - 0
zo 04-11-12 10:006Iduna 13Maarssen - TSD8 - 0
zo 18-11-12 10:007Ricochet 5Wijk bij Duurstede - De Horden4 - 4
zo 25-11-12 10:008Helios 9Maarssen - TSD8 - 0
vr 30-11-12 20:009Irene 6Bilthoven - Kees Boekehal1 - 7
zo 09-12-12 10:0010Kwinkslag 1Maarssen - TSD8 - 0
zo 16-12-12 10:0011DVS 8Maarssen - TSD8 - 0

Vandaag stond ons team voor een grote uitdaging. Ze mochten spelen tegen Wim Gotink, hun voormalige breedtetrainer. Ze waren er natuurlijk op uit om hem danig in te maken, maar… zou dat ook lukken?

In de mannendubbel stonden onze jongens al snel met 7-11 achter, maar zoals elke zondagmorgen moesten onze jongens even warm worden. Na een peptalk van coach Geert gingen ze er tegenaan. Het was een leuke wedstrijd en met 21-18 wonnen ze de 1e set. In de 2e set begonnen Gilles en Chihao beter en als snel stonden ze voor met 11-10. Een toen ging het mis, al snel stonden ze met 15-18 achter, na wat fouten van de tegenstanders wisten ze toch op tijd te herpakken. OSM won met 21-18.

Kim en Amber kwamen ook wat moeizaam op gang, maar gingen ook hier in de 2e helft de punten scoren. Ze speelden een leuk spel en wonnen beide sets met 21-14.

Gilles stond voor de moeilijke taak om van Wim te winnen. In de realiteit viel dat reuze mee, Gilles stond al snel voor met 11-4 voor en liet die voorsprong niet meer lopen. Een leuke sportieve wedstrijd en winst voor OSM met 21-13 en 21-9.
Amber speelde lekker en won ook haar partij met 21-10 en 21-15.
Ook Chihao won met 2e identieke setstanden van 21-13.
Kim maakte wat foutjes bij de service in de 1e set, maar dat was niet erg, want ze wist te set te winnen met 21-10. In de 2e set waren de foutjes verdwenen en was de klus snel geklaard met 21-5.

De mix van Gilles en Amber was een leuke sportieve partij, met mooie rally’s en koprollen, zowel de OSM-ers als de DVS-ers hadden er veel plezier in. In de 1e set stond ons koppel voor met 11-7 en die voorsprong wisten ze ook te houden. Amber en Gilles wonnen met 21-13. In de 2e set waren de kansen gekeerd en stonden ze snel achter met 9-11, en dat bleef ook in deze set zo, OSM verloor de 2e set met 17-21. In de 3e set kon het nog alle kanten op, maar dat lieten Gilles en Amber niet gebeuren. Met 21-16 was ook deze keer de winst voor OSM.

Chihao en Kim speelde ook een mooie partij. Met de setstanden 21-15 en 21-12 alweer 8-0 voor OSM-5.

zo 13-01-13 11:0012Iduna 13Utrecht - Galgenwaard1 - 7
zo 20-01-13 10:0013Ricochet 5Maarssen - TSD7 - 1
zo 27-01-13 13:0014't Slot 1Zeist - De Clomp3 - 5