do 27-09-12 20:003Kwinkslag 1Vinkeveen - De Boei2 - 6
za 06-10-12 14:304DVS 8Utrecht - Hoograven0 - 8
zo 28-10-12 10:005't Slot 1Maarssen - TSD8 - 0
zo 04-11-12 10:006Iduna 13Maarssen - TSD8 - 0
zo 18-11-12 10:007Ricochet 5Wijk bij Duurstede - De Horden4 - 4
zo 25-11-12 10:008Helios 9Maarssen - TSD8 - 0
vr 30-11-12 20:009Irene 6Bilthoven - Kees Boekehal1 - 7
zo 09-12-12 10:0010Kwinkslag 1Maarssen - TSD8 - 0
zo 16-12-12 10:0011DVS 8Maarssen - TSD8 - 0
zo 13-01-13 11:0012Iduna 13Utrecht - Galgenwaard1 - 7
zo 20-01-13 10:0013Ricochet 5Maarssen - TSD7 - 1

Vandaag hadden we invalster Marida Löwik. Het was in de sporthal net zo koud als buiten, dus werd er door veel spelers mét trainingspakken aan gespeeld.

De mannendubbel van Gilles en Chihao werd de vorige keer verloren, dus de jongens hadden wat goed te maken. In de 1e set ging dat ook goed en werd er overtuigend gewonnen met 21-10. Vol goeie moed aan de 2e set begonnen, maar onze boys stonden al snel op achterstand, dat wisten ze gelukkig toch nog op te halen naar 20-20 maar dat was niet genoeg, met 20-22 won Ricochet de set. Dus moest er een 3e set gespeeld worden. Onze jongens waren van slag en maakte veel fouten, ook de 3e set ging verloren met 15-21.

Marida en Amber speelden een mooie partij (ook bij Ricochet was een invalster) en wonnen met 21-15 en 21-16.Heel knap, omdat de dames nog nooit samen gedubbeld hadden.

Gilles won vorige keer heel gemakkelijk van zijn tegenstander. Deze keer had hij meer tegenstand, maar hij wist zich goed staande te houden en met 21-11 en 21-15 won hij zijn partij.

Amber won haar partij met overmacht. Met 2x 21-11 haalde ze weer een punt voor OSM binnen.

Chihao moest zijn 1e set aan de “slechte” kant beginnen. Toch wist ook hij een mooie uitslag te halen. Met 21-9 en 21-13 was er weer een punt voor OSM gescoord.

Invalster Marida had niet gedacht dat ze zou winnen, maar daar zat ze helemaal naast. De 1e set won ze met 21-18. Ze dacht dat dat de enige winst zou zijn, want conditioneel was haar tegenstandster sterker... De 2e set verloor Marida met 17-21. Dus moest ze ook nog een 3e set spelen. Na een korte rustpauze kon ze er weer tegenaan, en dat deed ze dan ook. Met 21-14 haalde ook zij de punt voor OSM binnen. Haar commentaar, toen ze van de baan afkwam was: “Niet slecht voor een recreantje”. Nou dat vinden wij ook!.

De mixen waren ook een verrassing, want Ricochet was erop gebrand om toch nog een paar puntjes te scoren! Amber en Gilles lieten zich niet van de wijs brengen en wonnen overtuigend met 21-13 en 21-8. Marida en Chihao daarentegen hadden nog nooit met elkaar gespeeld, dus dat werd een verrassing hoe dat uit zou pakken. Nog vol van haar enkelspeloverwinning ging Marida ertegenaan. Ons koppel won ook deze wedstrijd met 21-18 en 21-15.

Haalden we in Wijk bij Duurstede nog een score van 4-4, hier was de uitslag zeker kampioen waardig met een 7-1 overwinning!

zo 27-01-13 13:0014't Slot 1Zeist - De Clomp3 - 5