do 22-09-16 20:301DE BERESHUTTLE 1Maarssen - Safari4 - 4
do 27-10-16 20:303T GEIN 1Maarssen - Safari3 - 5
ma 31-10-16 20:004REFLEX 1Maartensdijk - De Vierstee7 - 1

Een wondertje in Maartensdijk

Voor de vierde keer op rij troffen we Reflex als tegenstander in de najaarscompetitie. De uitslagen waren ongeveer gelijk, dus het kon alle kanten op. Dit keer kon Laura er niet bij zijn en viel José van Ek voor haar in.

De herendubbel ging keurig conform verwachting gelijk op tot de 15, en toen maakten Marvin en Ronald een paar foutjes en de winst glipte ineens naar Reflex. In de tweede set gaf precies hetzelfde beeld. Marvin en Ronald konden maar geen gat vinden in de linkshandige verdediging van Reflex. Helaas de dames scoorden precies dezelfde uitslag.

Marvin nam het op tegen Erwin Drenth, vooraf gaven we hem weinig kans, maar Marvin speelde een fantastische pot. Hij kwam heel dicht bij een overwinning, maar toch net niet. José had heel veel moeite met de harde slagen van Dragana. Toch kwam ze goed terug. Niet genoeg om de eerste set te winnen, maar in de tweede leek het een walkover. Helaas herpakte Dragana zich in de derde set en ook deze partij ging naar Reflex.

Ronald speelde tegen Erik, altijd spannend. Voor de vijfde keer op rij draaide het uit op een driesetter. Dit keer gewonnen door Erik. Lenette had niet de goede vorm in haar enkelspel.

De mixen dan: José en Marvin begonnen goed, maar konden het op het einde van de sets weer net niet afmaken. Lenette en Ronald speelden tegen spelers die in het enkelspel véél beter waren. Ze besloten dit als een oefenpartij te beschouwen en trainden op hun mixtactiek. De eerste set lukte dat nog niet, maar in de tweede kwam er een consistente lijn in. Ze waren zo niet met de stand bezig, dat halverwege iedereen de stand kwijt was. Ze pikten het op met 17-11 achterstand en toen gebeurde een klein wonder: Reflex verzuimde het af te maken en OSM bleef consequent hameren op de tactiek. OSM won tot ieders verbazing de tweede set. In de derde set wisten Lenette en Ronald het kunststuk te herhalen. Reflex werd tactisch uitgeschakeld: eindelijk een winstpartij voor OSM!

Het was nog lang gezellig in Maartensdijk.