12e Badmintonplanet Start-Best Toernooi.

foto

11-12-17: Nieuws van de Redactiecommissie voor jeugd.

Zaterdag 6 januari 2018 in Best

Beste sportvrienden,

Zaterdag 6 januari 2018 organiseert BC Alouette uit Best het 12e Badmintonplanet Start-Best Toernooi. Het is een jeugdtoernooi bestemd voor alle badmintonleden, dus ook voor leden die niet bij Badminton Nederland aangesloten zijn. Je kunt je inschrijven voor een enkel en dubbel in de volgende klasses:
- Jongens of Meisjes U9/U11/U13/U15/U17Nylon/U17Veren

De kosten voor het toernooi zijn € 10,50 voor één onderdeel en € 18,50 voor twee onderdelen. Deze prijzen zijn inclusief het avondeten (friet en snack), ouders en begeleiders kunnen tegen een geringe vergoeding van € 5,- aan het eten deelnemen.

Het toernooi duurt van 09.00-20.00 uur, waarna we met zijn allen zullen gaan eten. Verder zal er tijdens het toernooi weer een gave gamehoek zijn, waar iedereen tussen de wedstrijden ontspannen kan gamen. En natuurlijk komt ook dit jaar clubmascotte Leeuw-Erik weer langs!

Vanaf nu is de inschrijving geopend en kun je je via badmintonnederland inschrijven. De afgelopen jaren waren we telkens ruim voor de uiterste inschrijvingsdatum vol, dus schrijf je vooral snel in, zodat teleurstellingen kunnen worden voorkomen.

Heb je nog vragen, stuur dan gerust een mail naar start-best@bc-alouette.nl.

Wij hopen jullie op het toernooi te mogen begroeten,

Toernooicommissie Badmintonplanet Start-Best Toernooi


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.