Contributiebetaling

foto

25-10-11: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Herinnering: contributiebetaling moet voor/op 14 november.

Gelukkig hebben al veel leden de contributie betaald, maar nog niet iedereen. Dat kan omdat 14 november de laatste datum is waarop het betaald moet worden.

Voor leden die die seizoen nieuw lid zijn: je hebt een e-mail met het contributiebedrag & instructies gekregen, voor jou geldt onderstaande niet.

Voor leden die al vóór dit seizoen lid waren:
Als je al hebt betaald: dank, ook voor jou geldt onderstaande niet.
Als je nog niet hebt betaald: de contributie bedraagt € 190 voor volwassenen (18 jaar of ouder op 1 september a.s.) en € 130 voor jeugdleden. Wij vragen je de contributie zelf over te maken naar girorekening 3534502 t.n.v. OSM Badminton te Maarssen o.v.v. voor wie de contributie betaald wordt. Niet vergeten voor/op 14 november te betalen, immers:

Betaalregime:
Net als vorig seizoen wordt het volgende betalingsregime gehanteerd: leden waarvan de contributie niet per 14 november ontvangen is, worden afgemeld bij de Badminton Nederland. Dit ontslaat hen niet van hun betalingsplicht. Na betaling wordt het lid weer bij de bond aangemeld. Afmelding bij de NBB bond houdt in dat je geen competitie en toernooien kunt spelen.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.