OSM Badminton op SafariFestival 2016

foto

02-04-16: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

14 organisaties die actief zijn in MFA Safari, organiseren op zondag 4 september het keileuke SafariFestival. Een dag vol sport, beweging, zwemmen en cultuur voor iedereen, en OSM Badminton doet natuurlijk mee!

Na de succesvolle eerdere edities van het SafariFestival (2014 en 2015) kunnen de inwoners van Maarssen ook dit jaar een dag vol sport en cultuur beleven in de MFA Safari in Maarssenbroek. Nu uitgebreider dan ooit en de toegang is gratis!

Eerste serie clinics
De opening is om 11:00 en dan start het programma met een serie van vier korte clinics achter elkaar. Deelnemers kunnen kiezen uit: badminton, basketbal, volleybal, theater, programmeren in Scratch, strong men training, weerbaarheidstraining, dansen en yoga. Om 13:30 sluit deze eerste serie clinics af met ijsjes voor iedereen die zijn clinicdiploma heeft gehaald. En de deelnemers maken kans op één van de vele prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de verenigingen.

Tweede serie clinics
Vanaf 14:00 gaat een tweede serie clinics van start. Opnieuw met theater, programmeren in Scratch, strong men training en ook in het zwembad zijn zwemclinics en waterpoloclinics. Daarnaast is er om 13:00, 14:00 en 15:00 speciale fitness in het water: clubaqua, meer gericht op de volwassenen. Rond 15:30 sluit de tweede serie clinics af: óók met ijsjes voor de deelnemers en ook nu is er een prijzenverloting.

En nog veel meer
FysioPourier verzorgt de hele dag stoelmassages en geef voorlichting over pilates. Kees Brouwer, groenteboer op de zaterdagmarkt, biedt de deelnemers een lekker hapje fruit en de stichting Jongeren op Gezond Gewicht deelt drinken uit.

Gratis deelname
De deelnemers kunnen zelf kiezen of ze aan één of twee clinicseries mee willen doen. Voor veel van de sportclinics is binnensportkleding of zwemkleding nodig. De deelname is vrijblijvend en geheel gratis! Jong én oud zijn welkom op het grootse SafariFestival, zondag 4 september.

Dus kom langs op zondag 4 september en geniet van het SafariFestival 2016!

SafariFestival 2016 is een samenwerking van:


de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen

Born to Move

BSO Kakelbont kids - Villa Safari

Dancin Vechtstreek

FysioPourier

Gemeente Stichtse Vecht

in-Ki Yoga

Jeugd-Punt Stichtse Vecht

Jongeren Op Gezond Gewicht
Kees Brouwer Groenten en Fruit

Maarssense zwem- en poloclub De Fuut

OSM Badminton

OSM Basketball

Verloskundigenpraktijk De Vecht

Volleybalvereniging VOC Maarssen

Zwembad Safari, Sportfondsen


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.