Lidmaatschap

OSMHet lidmaatschap van OSM Badminton geeft recht om aan de activiteiten van onze vereniging deel te nemen gedurende een seizoen (van september tot juli).

Lid worden


Als je geïnteresseerd bent in badminton bij OSM, kan je langs komen op de open dagen, die we begin september en begin januari organiseren.


Wie niet kan wachten op een open dag, kan tot drie keer komen proefspelen op een zaterdagochtendtraining voor de jeugd of op een vrije speelavond voor de volwassenen.


Mocht de kennismaking bevallen, dan is de volgende stap: aanmelden, waarna je deel kan nemen aan al onze badmintonactiviteiten. Alle nieuwe leden krijgen het informatieboekje waarin de belangrijkste informatie over OSM en badminton na te lezen is.


Op dit moment kent de club geen wachtlijsten, dus je kan meteen beginnen. Bovendien willen we graag dat je de beginselen van badminton snel onder de knie krijgt, daarom bieden we beginnende badmintonners een gratis training aan: jeugdspelers trainen zonder verdere kosten bij de zaterdaggroepen. Volwassenen kunnen kosteloos deelnemen aan de beginners- of gevorderdentraining.

Lid zijn


Er zijn vier soorten lidmaatschap:
- jeugdlidmaatschap: voor iedereen die aan het begin van het seizoen op 1 september nog geen 18 jaar is.
- senior lidmaatschap: voor iedereen die dan al wel 18 of ouder is. Senioren krijgen een label voor de vrije speelavond.
- bondslidmaatschap: voor iedereen die wel lid van Badminton Nederland (de nationale bond) wil zijn, maar niet (meer) van de activiteiten van OSM Badminton gebruik wil maken.
- ere-lidmaatschap: voor hen die zich hebben onderscheiden door hun betekenis voor de vereniging. Het ere-lidmaatschap kent geen kosten of einddatum en wordt toegekend door het bestuur.


Eenmaal lid, dan zullen wij er alles aan doen je te laten badmintonnen. Je wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten via onze e-mailnieuwsbrief. Elk lid wordt ook aangemeld bij Badminton Nederland.


Het lidmaatschap kent een jaarlijkse contributie. Dit geeft recht op:
- jeugd: elke week badmintonnen op de zaterdag: trainen in jeugdgroep1 of jeugdgroep2 en vrij spelen. En ook deelnemen aan alle interne OSM jeugdtoernooien.
- senioren: elke week badmintonnen op de vrije speelavond op maandag en op donderdag. En ook deelnemen aan alle interne toernooien.
Voor de andere activiteiten, zoals extra trainingen en deelname aan de bondscompetitie, brengen we kosten in rekening.

Lid blijven ... of niet


Het lidmaatschap wordt elk seizoen automatisch verlengd. Opzeggen kan vóór het einde van het seizoen op 30 juli.

Geen lid, toch spelen


OSM verwelkomt ook niet-leden om te komen badmintonnen.


Als je het badminton bij onze vereniging wilt proberen, of bv. na blessure wilt testen of je klaar bent om weer bij OSM lid te worden, kan je komen proefspelen. Daarvoor kan je een afspraak maken.


Oud-leden zijn welkom om incidenteel een shuttle te komen slaan. Dat kan met het gastenlabel (2,-). Als je dat doet bij een training, vragen we een bijdrage van 6,-. Speel je met de veren shuttles van OSM, dan waarderen we een kleine bijdrage.


Tip: ons slottoernooi staat altijd open voor oud-leden, geen kosten, gewoon nog ’s lekker slaan en nog een borrel achteraf om bij te praten.


Lees verder: Open dagen.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email