Lidmaatschap

OSMHet lidmaatschap van OSM Badminton geeft recht om aan de activiteiten van onze vereniging deel te nemen gedurende een seizoen (van september tot juli).


Lid worden
Als je geïnteresseerd bent in badminton bij OSM, kan je langs komen op de open dagen, die we begin september en begin januari organiseren.


Wie niet kan wachten op een open dag, kan een keer komen proefspelen op een zaterdagochtendtraining voor de jeugd of op een vrije speelavond voor de volwassenen.


Mocht de kennismaking bevallen, dan is de volgende stap: aanmelden, waarna je deel kan nemen aan al onze badmintonactiviteiten.


Lid zijn
Er zijn vier soorten lidmaatschap:
- jeugdlidmaatschap: voor iedereen die aan het begin van het seizoen op 1 september nog geen 18 jaar is.
- senior lidmaatschap: voor iedereen die dan al wel 18 of ouder is. Senioren krijgen een label voor de vrije speelavond.
- bondslidmaatschap: voor iedereen die wel lid van Badminton Nederland (de nationale bond) wil zijn, maar niet (meer) van de activiteiten van OSM Badminton gebruik wil maken.
- ere-lidmaatschap: voor hen die zich hebben onderscheiden door hun inzet voor de vereniging. Het ere-lidmaatschap kent geen kosten of einddatum en wordt toegekend door het bestuur.


Eenmaal lid, dan zullen wij er alles aan doen je te laten badmintonnen. Je wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten via onze e-mailnieuwsbrief. Elk lid wordt ook aangemeld bij Badminton Nederland.


Het lidmaatschap kent een jaarlijkse contributie en daarnaast brengen we kosten in rekening voor bepaalde (extra) trainingen en deelname aan de bondscompetitie.


Lid blijven of niet
Het lidmaatschap wordt elk seizoen automatisch verlengd. Opzeggen kan vóór het einde van het seizoen op 30 juli.


Lees verder: Open dagen.