Open Recreanten Teamtoernooi

Het OSM Open Recreanten Teamtoernooi is bedoeld voor de gezellige recreanten die normaliter in de najaars- en/of voorjaarscompetitie spelen (of dit speelniveau hebben). Ook spelers die 4e klasse reguliere competitie spelen mogen meedoen. Mocht je geen team hebben maar wel graag mee willen doen, geef dit dan aan bij de toernooicommissie, zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken.

Het toernooi wordt gespeeld volgens een poulesysteem, zo goed mogelijk ingedeeld op speelsterkte. Een wedstrijd bestaat uit 5 partijen, 1 MD, 1 VD, 1 ME, 1 VE en 1 GD. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets volgens de normale telling. Een wedstrijd heeft te allen tijde een winnaar. Gedurende de dag worden er drie rondes gespeeld (3 x 5 partijen).

Een team bestaat minimaal uit 2 mannen en 2 vrouwen. Het is een intensief toernooi, dus we raden aan een team samen te stellen uit 3 mannen en 3 vrouwen.

De editie van 2017 gaat helaas niet door i.v.m. te weinig aanmeldingen.

Mocht u nog een vraag hebben, neemt u dan gerust contact op met de toernooicommissie (onder de groep OSM Open Recreanten Teamtoernooi).

Met vriendelijke groeten,

De Toernooicommissie:
José van Ek
Kasper Luijsterburg
Romano Gelder
Susan van Mil


Lees verder: Open toernooien.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email