Badminton Nederland Pas

sportpas-voorbeeldLeden van OSM Badminton worden aangemeld bij Badminton Nederland (BNL, de Nederlandse bond voor badminton). Dit bondslidmaatschap geeft recht om deel te nemen aan de door de bond georganiseerde competities en toernooien. Ook op veel andere open toernooien wordt het bondslidmaatschap als vereiste gesteld.

Digitale ledenpas
De bond werkt met een digitale ledenpas. De secretaris geeft je e-mailadres door aan BNL en kan in het ledenadministratieprogramma van BNL een bondspas aanvragen (dat gebeurt altijd bij nieuwe leden). BNL stuurt je vervolgens de digitale bondspas in een bijlage per e-mail naar je toe. Je moet zelf de bijlage met de Badminton Nederland Pas (zie voorbeeld) meenemen naar toernooien en competitiewedstrijden van de bond(sregio).

De digitale bondspas wordt niet meer verlengd!
Helaas is de bond gestopt met het automatische versturen van de jaarlijkse bondspassen. Gebaseerd op de ervaringen van de afgelopen jaren (lees: niemand vraagt tegenwoordig meer om bondspassen) is een oudere bondspas voor de normale competitie en de meeste toernooien geen enkel probleem. Behalve bij de Regionale en de Nationale Kampioenschappen. Dan moet je wel je bondspas opnieuw aanvragen. Dat kan je aan de secretaris via de contactpagina vragen. Binnen een paar dagen ontvang je dan een digitale ledenpas in je e-mail.


Lees verder: Wijzigingen.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email