Jeugdactiviteiten

De jeugd (tot 18 jaar) is een speciale doelgroep, waarin elk niveau eigen speel- en trainingsmogelijkheden heeft.


Als je nog nooit hebt gebadmintond, kan je komen proefspelen of je bezoekt een open ochtend. De beginnende (en recreatieve) jeugd krijgt elke zaterdag een op hun leeftijd afgestemde training. Voor kinderen t/m 12 jaar in jeugdgroep 1, voor de oudere kinderen in jeugdgroep 2. Op deze ochtenden kan je ook vrij spelen.


Voor de vergevorderde kinderen en de competitiespelers is er een pittige jeugdcompetitietraining op vrijdagavond. Maximaal 16 geselecteerde kinderen kunnen daarnaast deelnemen aan de Santosa-jeugdtraining op woensdagavond. Voor wie één of twee keer trainen in de week nog niet genoeg is: je kan ook in onze omgeving nog meer trainingen vinden.


OSM


De jaarcontributie geeft recht op de zaterdagtrainingen of, voor de kinderen die niet op zaterdag, maar op vrijdag trainen, een grote korting op deze vrijdagtraining, waarvoor nog wel een kleine bijdrage van de deelnemers wordt gevraagd.


Jeugdspelers die het niveau hebben bereikt dat ze met de senioren mee kunnen komen, kunnen - na toestemming van het bestuur - meespelen op de vrije speelavonden. Het bestuur beoordeelt hierbij onder meer of er ruimte is en of er persoonlijke begeleiding gewenst is.


Naast de trainingen in onze accommodaties, biedt OSM ook de gelegenheid, met name voor scholen, om bij hen een badmintonles op locatie te verzorgen.


Bij OSM kan je ook meedoen aan de jeugdcompetitie. Vaak zie je deze spelers ook terug op open jeugdtoernooien. OSM Badminton zelf organiseert een aantal interne toernooien voor de jeugd:
- het vriendjes- en vriendinnetjestoernooi;
- het sinterklaastoernooi;
- het oliebollentoernooi;
- de jeugdclubkampioenschappen.


En als je niet kunt stoppen: in de zomer zijn er leuke badmintonkampen.


Lees verder: Proefspelen/open ochtend.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email