Voor volwassenen

Als je nog nooit hebt gebadmintond, kan je komen proefspelen of je bezoekt een open avond. De volwassenen (senior-leden) kunnen elke maandag- en donderdagavond vrij komen spelen. Om de meest elementaire technieken onder de knie te krijgen, geven we beginnerstrainingen aan beginnende leden, die dan meteen elkaar beter leren kennen. In aansluiting op deze beginnerstraining, kan de techniek worden uitgediept in de gevorderdentraining. Deze trainingen worden tijdens de vrije speelavonden gegeven.

Ambitieuze recreanten kunnen hun niveau nog verder opschroeven in de recreantentraining en voor de competitiespelers is er een competitietraining op de vrijdagavond. Daarnaast bevelen we van harte de speciale BSU-training op de woensdag aan.

De jaarcontributie geeft recht om op beide vrije speelavonden te badmintonnen. Voor de trainingen wordt een aparte bijdrage gevraagd om een deel van de extra kosten te dekken. De beginnerstraining is gratis voor nieuwe leden.

Bij OSM kan je ook meedoen aan de seniorencompetitie (14 wedstrijden) en de recreantencompetitie (8 wedstrijden). Vaak vind je deze spelers ook terug op open toernooien die andere verenigingen organiseren. OSM Badminton organiseert zelf een bijna elke maand wel een intern toernooi voor haar leden.


Lees verder: Proefspelen/open avond.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email