Voor volwassenen

Als je nog nooit hebt gebadmintond, kan je komen proefspelen, of je bezoekt een open avond. De volwassenen (seniorleden) hebben elke maandag- en donderdagavond vrij spelen. Om de meest elementaire technieken onder de knie te krijgen, worden er beginnerstrainingen gegeven, waarbij beginnende leden elkaar meteen beter leren kennen. In aansluiting op deze beginnertraining, kan de techniek worden uitgediept in de gevorderdentraining. Deze trainingen worden tijdens de vrije speelavonden gegeven.


Ambitieuze recreanten kunnen hun niveau nog verder opschroeven in de recreantentraining en voor de competitiespelers is er een competitietraining, beide op de vrijdagavond. Daarnaast volgt een select gezelschap de speciale Santosa-training op de woensdag.De jaarcontributie geeft recht om op beide vrije speelavonden te spelen. Voor alle trainingen wordt een aparte bijdrage gevraagd om een deel van de extra kosten te dekken.


Bij OSM kan je ook meedoen aan de seniorencompetitie (14 wedstrijden) en de recreantencompetitie (8 wedstrijden). Vaak vind je deze spelers ook terug op het OSM Open Recreanten Teamtoernooi of op andere open toernooien. OSM Badminton organiseert daarnaast een aantal interne toernooien voor haar leden:
- openingstoernooi;
- beginnerstoernooien;
- het SIT-toernooi;
- het champagnetoernooi;
- het tulptoernooi;
- de clubkampioenschappen;
- het slottoernooi.


Lees verder: Proefspelen/open avond.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email