BSU-training

OSM werkt samen met de Badmintonschool Utrecht (BSU). De badmintonschool is erkend door Badminton Nederland en voldoet aan de hoogste kwaliteitestandaard: twee sterren voor badmintonscholen. Op de woensdag geven Eric Martherus en Tiny Boeren van BSU een toptraining om de hoek in onze eigen Fazantenkamphal. Als er genoeg aanmeldingen zijn, gebeurt dat in twee groepen: een eerste groep om 18:00 en een tweede groep om 19:30.

OSM Badminton beveelt deze training van harte aan voor al haar jeugdleden met ambitie. De vereniging neemt een gedeelte van de kosten voor haar rekening om de talentontwikkeling in Maarssen te stimuleren. We hopen zo onze badminton-talenten te ontwikkelen en tegelijk de actiefste badmintonners te behouden voor de club en voor de sport. En dat zij een inspiratie vormen voor nieuwe en opkomende badmintonners.

Aanmelden

Je kan je aanmelden met het inschrijfformulier dat je vindt op deze pagina van BSU. OSM heeft 2 keer 8 voorrangsplaatsen voor deze training. Als die vergeven zijn, kan de vereniging niet garanderen dat je mee kan doen. BSU zal je hun tarief in rekening brengen, die is hoger omdat daar de korting niet in is verwerkt. Je kan bij onze penningmeester een terugbetaling van die korting aanvragen. Als je bij BSU gespreid betaalt, dan kan je na de laatste betaling declareren.


Lees verder: Meer trainingen.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email