OSM jeugdtoernooien

De jeugdcommissie van OSM Badminton organiseert door het jaar vier interne toernooien voor de jeugd:

1. Vriendjes- en vriendinnetjes-toernooi

Vraag je vriend(je), vriendin(netje), broer(tje) of zus(je) of ze mee komen doen op het vriendjes- en vriendinnetjes-toernooi. Je speelt met je vriendje het toernooi tegen steeds weer andere tegenstanders.

2. Sinterklaastoernooi

Een toernooi voor alle jeugdleden onderling met veel pepernoten en misschien komen er ook een paar Pieten even kijken.

3. Oliebollentoernooi

Het oliebollentoernooi is een ouder/kind-toernooi, dus neem je vader of moeder mee, want samen speel je op het Oliebollentoernooi en na afloop lekker oliebollen eten.

In de drie bovenstaande toernooien draait het vooral om gezelligheid. Er is geen inschrijving en het wordt gehouden op een zaterdag in plaats van de trainingen dus vanaf 8:30 tot 11:00 (de kinderen van groep 2 moeten die dag vroeg uit de veren!).

4. Jeugdclubkampioenschappen

Tijdens de clubkampioenschappen wordt voor het lopende seizoen bepaald wie in zijn of haar klasse (en de jeugd kent vele klassen op basis van niveau) de beste is. De winnaar en winnares van de hoogste enkelklasse mogen zichzelf Jeugdclubkampioen noemen en krijgen elk een wisselbeker voor een jaar lang in huis. Win je deze beker 3 x op rij, dan mag je hem houden!

Elk jeugdlid kan zich inschrijven voor elke spelvorm: enkel, dubbel en gemengd dubbel. De JC bepaalt in welke klasse het kind zal spelen. Het toernooi wordt op één hele dag in het weekend gespeeld.

Op welke datum de toernooien worden gespeeld staat in de agenda.


Lees verder: Open jeugdtoernooien.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email