Beginnerstraining

De beginnerstraining richt zich op - de naam zegt het al - de beginnende speler. In groepjes van maximaal acht spelers, leer je de spelregels en de basistechnieken. OSM geeft deze training gratis aan nieuwe leden die nog nooit eerder in verenigingsverband hebben gebadmintond. Dit omdat het spelen van badminton met de training voor iedereen leuker is: de beginner omdat je meer punten kan scoren, en zijn mede- en tegenstanders omdat die een (in)spannender partijtje spelen. Én je leert meteen wat andere spelers kennen.

De beginnerstraining bestaat uit een cyclus van 6 trainingen die we vrijwel continu in het seizoen geven. De eerste training start direct na de open dagen. De trainingen zijn zodanig opgezet dat je ook halverwege kan instromen, maar er zit wel een opbouw in de trainingen, dus meteen starten na een open dag is handig. Na de cyclus van 6 weken, herhalen we de trainingen. De meeste spelers volgen meteen de gevorderdentraining die er op aansluit.

De beginnerstrainingen worden gegeven op de vrij speelavonden. Aanmelden kan bij de technische commissie of bij de trainer in de zaal. De training zelf duurt een uur en wordt gegeven door één van onze enthousiaste trainers. De trainer zal altijd de trainingen afstemmen op de groep en hanteert als leidraad dit programma.


Lees verder: Gevorderdentraining.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email