BSU-training

OSM werkt samen met de Badmintonschool Utrecht (BSU). De badmintonschool is erkend door Badminton Nederland en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard: twee sterren voor badmintonscholen. Op de woensdag geven Eric Martherus en Tiny Boeren van BSU een toptraining om de hoek in onze eigen Fazantenkamphal. Er wordt getraind in twee groepen. De eerste groep traint van 18:00 tot 19:30, de tweede groep van 19:30 tot 21:00. De indeling is op basis van leeftijd en vaardigheden.

OSM Badminton beveelt deze training van harte aan. De vereniging neemt een gedeelte van de kosten voor haar rekening om de talentontwikkeling bij OSM Badminton te stimuleren. We hopen zo onze badminton-talenten te behouden voor de club en dat zij een inspiratie vormen voor nieuwe opkomende badmintonners. Daarom is het een voorwaarde voor de korting dat je bij ons competitie speelt en de vrijdagse competitietraining volgt.

Aanmelden

Je kan je aanmelden met het inschrijfformulier dat je vindt op deze pagina van BSU. OSM heeft 2 keer 8 voorrangsplaatsen voor deze training. Als die vergeven zijn, kan de vereniging niet garanderen dat je mee kan doen. BSU zal je hun tarief in rekening brengen, die is hoger omdat daar de korting niet in is verwerkt. Je kan bij onze penningmeester een terugbetaling van die korting aanvragen. Als je bij BSU gespreid betaalt, dan kan je na de laatste betaling declareren.


Lees verder: Seniorencompetitie.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email