Interne toernooien

De technische commissie van OSM Badminton organiseert door het jaar interne toernooien voor de leden. Ook de oudere jeugdleden zijn welkom. Op vrijwel alle toernooien maakt de organisatie gebruik van de TossToernooiPlanner, een toernooi-vorm, waarbij je in veel rondes voortdurend partijtjes tegen steeds weer andere tegenstanders speelt. Op deze toernooien hoef je je niet in te schrijven, gewoon langskomen op de vrije speelavond en ter plekke aanmelden is voldoende. De uitzondering op deze regel zijn de clubkampioenschappen.

Openingstoernooi

Op de eerste speeldag in het nieuwe seizoen een recreatief toernooi waarbij iedereen onderling zo veel mogelijk dubbelpartijen speelt. Het doel is elkaar na de zomer weer even te zien en te spreken (en van elkaar te winnen natuurlijk ;-).

Beginnerstoernooi

Het toernooi waarin de beginners het geleerde in de praktijk kunnen brengen. Het beginnerstoernooi wordt altijd aansluitend op de beginners- en gevorderdentraining gepland.

Senior Invitatie-Toernooi (SIT)

Een dubbel-toernooi voor leden die een keer met hun partner, familielid, buurman of vriend (vage kennis mag ook) een avondje willen badmintonnen. Leden die niemand konden vinden, worden ook ingedeeld, want iedereen kan op dit toernooi komen badmintonnen.

Champagne-toernooi

Op de eerste speeldag in het nieuwe jaar een gezellig toernooi dat eindigt met een toost op het nieuwe jaar na de toespraak van de voorzitter.

Tulp-toernooi

Een recreatief toernooi om het voorjaar te vieren.

Slottoernooi

Op de laatste speeldag sluiten we af met een recreatief slottoernooi, gasten zijn welkom. En de prijsuitreiking is op de afsluitende borrel.

Clubkampioenschappen

Op de clubkampioenschappen kan je in jouw speelklasse (beginnend, gevorderd of competitie) kijken of je de beste van de club bent. De winnaar en winnares van de competitie-enkelspelklasse mogen zichzelf OSM-Clubkampioen noemen en krijgen elk een wisselbeker voor een jaar lang in huis.

Elk lid kan zich inschrijven voor elke spelvorm: enkel, dubbel en gemengd dubbel en in welke klasse je uit wil komen. Het toernooi wordt meestal in het weekend gespeeld.

Op welke data de toernooien precies worden gehouden, staat in de jaaragenda.


Lees verder: Lidmaatschap en kosten.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email