Interne toernooien

De technische commissie van OSM Badminton organiseert door het jaar interne toernooien voor de leden (ook jeugdleden, mits onder begeleiding en van voldoende spelniveau zijn welkom):


Openingstoernooi
Op de eerste speeldag in het nieuwe seizoen een recreatief toernooi waarbij iedereen onderling zo veel mogelijk dubbelpartijen speelt.


Beginnerstoernooi
Het toernooi waarin de beginners het geleerde in de praktijk kunnen brengen. Het beginnerstoernooi wordt altijd aansluitend op de beginnerstraining gepland.Senior Invitatie-Toernooi (SIT)
Een dubbel-toernooi voor leden die een keer met hun partner, familielid, buurman of vriend (vage kennis mag ook) een avondje willen badmintonnen. Leden die niemand konden vinden, worden ook ingedeeld, want iedereen kan op dit toernooi komen badmintonnen.


champagneChampagne-toernooi
Op de eerste speeldag in het nieuwe jaar een gezellig toernooi dat eindigt met een toost op het nieuwe jaar.


Tulp-toernooi
Een recreatief toernooi om het voorjaar te vieren.


Slottoernooi
Op de laatste speeldag sluiten we af met een recreatief slottoernooi, gasten zijn welkom. En de prijsuitreiking is op de afsluitende borrel.


In de bovenstaande toernooien draait het vooral om gezelligheid. Er is geen inschrijving en het wordt gehouden op een vrije speelavond.


Clubkampioenschappen
Tijdens de clubkampioenschappen wordt voor het lopende seizoen bepaald wie in zijn of haar klasse (beginnend, gevorderd of competitie) het beste is. De winnaar en winnares van de competitie-enkelspelklasse mogen zichzelf OSM-Clubkampioen noemen en krijgen elk een wisselbeker voor een jaar lang in huis.
Elk lid kan zich inschrijven voor elke spelvorm: enkel, dubbel en gemengd dubbel en in welke klasse men uit wil komen. Het toernooi wordt meestal in het weekend gespeeld.Op welke data de toernooien precies worden gehouden staat in de jaaragenda.


Lees verder: Lidmaatschap.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email