Open dagen

Als je geïnteresseerd bent in badminton bij OSM, kan je vrijblijvend met ons kennis maken op de open dagen die we begin september en begin januari organiseren:

Open ochtend

Voor de jeugd is er de open ochtend op een zaterdag in de Safari-hal. Om 8.30 uur voor jeugd tot 12 jaar en om 09.45 uur voor jeugd van 13 tot 18 jaar. Beide groepen krijgen eerst een korte inleiding over badminton en onze vereniging OSM. Hierna kan onder begeleiding van onze trainers gespeeld worden. Je hebt alleen gymkleding nodig, als je geen eigen racket hebt, kun je tijdens de open ochtend een racket lenen van OSM.

Open avonden

Voor volwassenen die het badminton willen proberen organiseert OSM Badminton open avonden: op een donderdag in de Safari-hal en op een maandag in de OVVO-hal. De avonden beginnen om 20.30 uur met een korte introductie, waarna je zelf kan badmintonnen onder leiding van onze trainers. Je moet zelf sportkleding meenemen (geen buitenschoenen!). De vereniging zorgt voor rackets en alle andere benodigdheden.

Aankondigingen wanneer de open avonden dagen precies plaatsvinden, staan t.z.t. in de VAR en op de nieuwspagina van deze website. Het volledige programma van een open dag is hier in te zien.


Lees verder: Proefspelen.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email