Trainers

De trainers van OSM Badminton

Ronald Koenis
Verenigingstrainer Ronald geeft onze competitiespelers training, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Hij is in 2004 zijn trainingscarrière begonnen als assistent bij de jeugdtrainingen op de zaterdag. In 2009 heeft hij de opleiding voor Sportleider-2 afgerond en sinds die tijd geeft hij trainingen aan de recreanten: de beginnerstraining en de gevorderdentraining. In 2014 is hij gediplomeerd verenigingstrainer (sportleider 3) en geeft ook buiten OSM trainingen bij andere verenigingen.
Daarnaast is Ronald actief in het bestuur en de redactiecommissie van OSM. Hij is vaste speler in een succesvol recreantencompetitieteam. Ook náást de baan is hij regelmatig te vinden als coach/begeleider van jeugdcompetitieteams en later ook bij de seniorencompetitieteams.

Geert-Jan Fluitman
Verenigingstrainer Geert-Jan geeft sinds 2004 les aan de jeugd op zaterdag en daarnaast geeft hij regelmatig trainingen aan de recreanten: de beginnerstraining en de gevorderdentraining. Geert-Jan is op zijn 14e bij OSM gekomen. Hij speelde al snel in de jeugdcompetitie en stroomde door naar de seniorencompetitie. In 1998 heeft hij samen met andere beginnende recreanten een team opgericht dat successen behaalde in de recreantencompetitie. Vanaf 2004 was de vaste kracht van het herenteam van OSM. In 2011 werd hij clubkampioen op het onderdeel mix. Daarna keerde hij weer terug in de recreantencompetitie in teams of als invaller.

Uun Santosa
Uun is erelid, nadat hij jarenlang de hoofdtrainer van OSM was. Sinds zijn afscheid valt hij zo nu en dan in. Hij heeft als speler grote prestaties geleverd: hij was Nederlands kampioen en later ook bij de veteranen (enkel, dubbel & mix). Internationaal telt hij mee: in 2011 vice-wereldkampioen herenenkel, in 2015 wereldkampioen Dubbel boven 55. Ook heeft hij zichzelf bewezen als toptrainer van Dicky Palyama (meervoudig Nederlands kampioen); van BC Amersfoort (Nederlands kampioenschap) en van BC Culemborg (kampioen eerste divisie). Ook bij OSM zagen we bij zijn pupillen topprestaties: talloze regionale kampioenen, een junior masterstitel en 4x zilver op NK voor competitieteams.

Leen Schipper
Leen badmintont sinds 2006 bij OSM. Hij speelde meer dan 10 jaar mee in de recreantencompetitie, waarin hij 4 keer met zijn team kampioen is geworden. Hij heeft ook twee clubkampioenstitels op zijn naam staan. Leen was enige jaren onze voorzitter. Sinds 2020 draait hij mee bij de trainingen aan de recreanten: de beginnerstraining en de gevorderdentraining, die hij tegenwoordig zelfstandig geeft. Én hij is altijd in voor een geintje, zoals een trickshot-training.

Trainersassistenten

De trainers worden bijgestaan door deze trainersassistenten:
- Jenny Fleuren
- Monique Fokker
- Ruud Dalhuisen
- Jits Karczewski
- Sverre Dalhuisen

Trainers van BSU

Als je traint op de woensdag kom je ook de trainers van de Badmintonschool Utrecht tegen, die presenteren zich op hun eigen site.

Aannamebeleid

Bij het aannemen van trainers houden we ons aan deze afspraken, zodat we de veiligheid en integriteit beter kunnen garanderen.

  • Er is altijd een kennismakingsgesprek.

  • We vragen en controleren referenties.

  • We vragen een VOG aan.

  • We controleren of de trainer voorkomt in het register met ontuchtplegers.

  • We maken de trainer lid van de bond of als dat niet kan, laten de trainer een Verklaring Onderwerping Tuchtrecht (VOT) tekenen. Daarmee valt de trainer onder het tuchtrecht van de bond.

  • En we maken de trainer bekend met onze gedragsregels (zie hierboven).


Lees verder: Bestuur.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email