Trainers

De trainingen van OSM Badminton worden verzorgd door de volgende trainers:


Uun Santosa
Onze hoofdtrainer Uun geeft onze competitiespelers training, zowel bij de jeugd als bij de senioren, daarnaast is hij de trainer van de Santosa-trainingen voor de jeugd en senioren. Hij heeft als speler grote prestaties geleverd: hij was Nederlands kampioen bij de mannen (2x enkel, 4x dubbel) en later ook bij de veteranen (enkel, dubbel & mix). Internationaal telt hij mee: in 2011 vice-wereldkampioen herenenkel, in 2015 wereldkampioen Dubbel boven 55. Ook heeft hij zichzelf bewezen als toptrainer van Dicky Palyama (meervoudig Nederlands kampioen); van BC Amersfoort-1 (Nederlands kampioenschap) en van BC Culemborg-1 (kampioen eerste divisie). Ook bij OSM zien we bij zijn pupillen topprestaties: talloze regionale kampioenen, een junior masterstitel, 2x zilver op NK voor teams en deelname aan de landelijke competities.Geert-Jan Fluitman
Verenigingstrainer Geert-Jan geeft sinds 2004 les aan de jeugd op zaterdag en verzorgt de extra jeugdtraining op de maandag. Geert-Jan is op zijn 14e bij OSM gekomen. Hij speelde al snel in de jeugdcompetitie en stroomde door naar de seniorencompetitie. In 1998 heeft hij samen met andere beginnende recreanten een team opgericht dat successen behaalde in de recreantencompetitie. De laatste jaren is hij de vaste kracht van het herenteam van OSM. In 2011 werd hij clubkampioen op het onderdeel mix.


John van Rooijen
Altijd enthousiast en met veel dynamiek leert John de beginnende senioren de basisprincipes van het badmintonspel. Hij is jarenlang als trainer bij OSM verbonden en er zijn maar weinig senioren die niet door hem zijn getraind. John is naast trainer ook internationaal lijnrechter en in die functie te vinden op bijna elk groot toernooi in Nederland en daarbuiten.


Ronald Koenis
Ronald is in 2004 zijn trainingscarrière begonnen als assistent bij de jeugdtrainingen op de zaterdag. In 2009 heeft hij de opleiding voor Sportleider-2 afgerond en sinds die tijd geeft hij trainingen aan de recreanten: de beginnerstraining en de gevorderdentraining. In 2014 is hij gediplomeerd verenigingstrainer (sportleider 3) en verzorgt de recreantentrainingen. Daarnaast is Ronald actief in het bestuur en de redactiecommissie van OSM. Na in 1999 even aan de seniorencompetitie te hebben geroken, is hij sinds 2012 vaste speler in een succesvol recreantencompetitieteam. Ook náást de baan was hij te vinden als coach/begeleider van jeugdcompetitieteams en later ook bij de seniorencompetitieteams.


Lees verder: Accommodaties.