Trainers

De trainers van OSM Badminton:


Uun Santosa


Onze hoofdtrainer Uun geeft onze competitiespelers training, zowel bij de jeugd als bij de senioren, daarnaast is hij de trainer van de Santosa-trainingen voor de jeugd en senioren. Hij heeft als speler grote prestaties geleverd: hij was Nederlands kampioen bij de mannen (2x enkel, 4x dubbel) en later ook bij de veteranen (enkel, dubbel & mix). Internationaal telt hij mee: in 2011 vice-wereldkampioen herenenkel, in 2015 wereldkampioen Dubbel boven 55. Ook heeft hij zichzelf bewezen als toptrainer van Dicky Palyama (meervoudig Nederlands kampioen); van BC Amersfoort-1 (Nederlands kampioenschap) en van BC Culemborg-1 (kampioen eerste divisie). Ook bij OSM zien we bij zijn pupillen topprestaties: talloze regionale kampioenen, een junior masterstitel en 4x zilver op NK voor competitieteams.

Geert-Jan Fluitman


Verenigingstrainer Geert-Jan geeft sinds 2004 les aan de jeugd op zaterdag en daarnaast geeft hij regelmatig trainingen aan de recreanten: de beginnerstraining en de gevorderdentraining. Geert-Jan is op zijn 14e bij OSM gekomen. Hij speelde al snel in de jeugdcompetitie en stroomde door naar de seniorencompetitie. In 1998 heeft hij samen met andere beginnende recreanten een team opgericht dat successen behaalde in de recreantencompetitie. Vanaf 2004 was de vaste kracht van het herenteam van OSM. In 2011 werd hij clubkampioen op het onderdeel mix. Daarna keerde hij weer terug in de recreantencompetitie in teams of als invaller.


Ronald Koenis


Ronald is in 2004 zijn trainingscarrière begonnen als assistent bij de jeugdtrainingen op de zaterdag. In 2009 heeft hij de opleiding voor Sportleider-2 afgerond en sinds die tijd geeft hij trainingen aan de recreanten: de beginnerstraining en de gevorderdentraining. In 2014 is hij gediplomeerd verenigingstrainer (sportleider 3).
Daarnaast is Ronald actief in het bestuur en de redactiecommissie van OSM. Na in 1999 even aan de seniorencompetitie te hebben geroken, is hij sinds 2012 vaste speler in een succesvol recreantencompetitieteam. Ook náást de baan was hij te vinden als coach/begeleider van jeugdcompetitieteams en later ook bij de seniorencompetitieteams.


Sandra van Rooijen


Vanaf 2019 geeft Sandra van Rooijen een recreantentraining op de vrijdag. Sandra is als jeugdlid in 1998 begonnen bij OSM. Als snel speelde ze competitie en bijzonder succesvol met 4 kampioenschappen. In 2006 én 2007 werd ze clubkampioen bij OSM. Ze zette haar badmintoncarrière voort bij BC Amersfoort en was zelfs even onderdeel van de Nederlandse ploeg. Later stapte ze over naar Martinus Amstelveen en daar speelt ze in de tweede/derde divisie. Inmiddels is Sandra gecertificeerd voor de cursus baantrainer.


Dave Tse en Jaron Klerks


Dave en Jaron ondersteunen de competitietrainingen voor de jeugd op de vrijdag. Beide zijn gestart in de jeugd en beide zijn clubkampioen bij de jeugd geworden, Jaron in 2013 en Dave in 2017. In 2019 werden ze samen clubkampioen in de herendubbel. Dave won in dat jaar de enkel op de clubkampioenschappen en Jaron werd tweede op het NK voor regioteams.


Lees verder: Accommodaties.