Badmintonclinic op locatie

Iedereen, kinderen en volwassenen, kan tijdens een badmintonclinic op locatie kennis maken met badminton onder leiding van twee van onze trainers en begeleiders, bijvoorbeeld tijdens de gymles op school. OSM zorgt voor begeleiding, netten, rackets en shuttles.

In een clinic komen de belangrijkste zaken van het badminton aan de orde, zoals de spelregels, looptechnieken, slagtechnieken en de juiste wijze om het racket vast te houden. Afhankelijk van de tijd kan de clinic afgesloten worden met een vorm van wedstrijdjes. Een clinic wordt uiteraard afgestemd op de behoefte van de aanvrager.

Dit alles voor een tarief €30,- per uur. In de gemeente Stichtse Vecht kunnen basisscholen het tarief bij de gemeente declareren via de subsidieregeling trainers voor de klas.

Vooraf moeten we wel een aantal zaken regelen en weten. Denk aan:

  • Wanneer en waar is de clinic / les / evenement gepland?
  • Wat voor hal is het? (grootte, netten, belijning)
  • Wat is het doel van de les (kennismaking, sportdag, etc.)?
  • Hoe groot en hoe oud is de groep?
  • Hoeveel begeleiding is er vanuit de school / organisatie zelf aanwezig?
  • En natuurlijk de contactgegevens.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de jeugdcommissie.

Let op: vanaf het moment dat we een overeenkomst hebben, begint OSM met de voorbereidingen. De trainer zal bv. een snipperdag moeten aanvragen. Eenmaal gemaakte afspraken kunnen dus niet zomaar verschoven of afgezegd worden. Rackets en shuttles en eventueel netten, worden door OSM ter beschikking gesteld. Buitensporige schade zal in rekening gebracht worden.


Lees verder: Jeugdcompetitie.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email