Proefspelen/open ochtend

Proefspelen

Als je nog nog nooit hebt gebadmintond, kan je een paar keer komen proefspelen, gewoon om te kijken of het je leuk lijkt. Dat kan op bijna elke zaterdag, alleen niet als er een jeugdtoernooi is, check even de agenda.

Als je wilt komen proefspelen, kan je dat hier op geven, dan zorgen we dat er iemand komt om je te begeleiden. Maar lees nog even verder, want misschien is er binnenkort een open ochtend:

Open ochtend

Speciaal voor nieuwe kinderen die willen komen kijken en meespelen, organiseert OSM regelmatig een open ochtend. We geven dan je ouders algemene voorlichting en jij volgt een speciaal programma, waardoor je met andere kinderen die ook voor het eerst komen, kennis kan maken met badminton. We doen dat in twee groepen, tegelijkertijd met de jeugdgroep 1 en jeugdgroep 2.

De open ochtend organiseren we twee keer per jaar: in september (meestal de tweede zaterdag in de maand) en in januari (meestal de tweede zaterdag in januari). Wanneer precies staat in de agenda en het verschijnt een paar weken voor de open ochtend op onze site als nieuwsbericht. Alle details van het programma van de open ochtend vind je hier.


Lees verder: Jeugdgroep 1.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email