Proefspelen/open avond

Proefspelen

Als je nog nog nooit hebt gebadmintond, kan je een paar keer komen proefspelen, gewoon om te kijken of het je leuk lijkt. Dat kan op bijna elke eerste maandag of donderdag van de maand, alleen niet als er een toernooi is, check even de agenda.

Als je wilt komen proefspelen, moet je dat hier opgeven, dan zorgen we dat er iemand komt om je te begeleiden. Maar lees nog even verder, want misschien is er binnenkort een ...

Open avond

Speciaal voor nieuwe (volwassen) spelers die willen komen kijken en meespelen, organiseert OSM regelmatig een open avond. We geven dan voorlichting over de vereniging en je volgt een speciaal programma, waardoor je samen met andere mensen die ook voor het eerst komen, kennis kan maken met badminton. Op de open avond kan je je meteen opgeven voor de beginnerstraining, die de week er na begint.

De open avonden organiseren we twee keer per jaar: in september (meestal de tweede maandag & donderdag in de maand) en in januari (meestal de tweede maandag & donderdag in januari). Wanneer precies staat in de agenda en het verschijnt een paar weken voor de open avond op onze site als nieuwsbericht. Alle details van het programma van de open avond vind je hier.


Lees verder: Vrije speelavonden.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email