Speeltijd Ronde Tegenstander Locatie Uitslag Verslag
 12Vrij
zo 23-09-07 10:001Houten 8thuis8 - 0
zo 30-09-07 10:002Badso 6thuis4 - 4

Wedstrijdverslag:

Na de eenvoudige 8-0 van vorige week opnieuw een thuiswedstrijd. De tegenstander was Badso uit Soesterberg met 2 nieuwe spelers en 2 die al een jaar competitie hadden gespeeld. Cyril opende zoals gebruikelijk, tegen Lars. De eerste set ging kansloos verloren, Cyril was dit jaar nog niet aan tegenstand gewend. De tweede set ging lang gelijk op en werd uiteindelijk gewonnen! De derde set ging wat moeizamer en werd verloren.

Amber speelde de 2e wedstrijd. De harde slagen van Amber waren duidelijk te veel voor Badso waardoor deze wedstrijd met 2-0 werd gewonnen. In de volgende single speelde Hema als invaller voor Charmain, de eerste competitiewedstrijd voor Hema, net als voor tegenstander Tim. De eerste set ging in het begin gelijk op, maar langzaam won Tim meer punten dan Hema. In de tweede set ging dat verder, 2-0 dus. Toch goed gespeeld Hema! De laatste single was Gilles tegen Karlijn. De ervaring van Gilles was beslissend, en hij won vrij eenvoudig. Het stond dus 2-2 na de singles.

Cyril en Amber speelden de eerste dubbel tegen Tim en Karlijn. Ze waren duidelijk beter en wonnen eenvoudig. De tweede dubbel speelden Gilles en Hema samen tegen Lars en Mandy. Badso had voortdurend een kleine voorsprong, maar Hema en Gilles konden toch vrij goed bij blijven en scoorden 13 en 16 punten. Daarna volgde de herendubbel: Cyril en Gilles tegen Lars en Tim. De eerste set was duidelijk voor badso 14-21. De 2e set kon OSM goed bijblijven maar het was net niet genoeg: 18-21 en 3-4 voor Badso.

De laatste dubbel moest dus gewonnen worden om een gelijkspel uit het vuur te slepen. Amber en Hema speelden voor het eerst samen, maar dat bleek geen probleem. Met 21-7 en 21-9 werd eenvoudig gewonnen. Na de winst van de 1ste week nu een gelijk spel, dat zijn in ieder geval al meer punten dan vorig jaar!

zo 07-10-07 14:003BC Thiela 12Tiel0 - 8
zo 14-10-07 10:004Smashing 8thuis6 - 2
zo 04-11-07 10:005Doorn 3Doorn4 - 4
zo 25-11-07 10:007BC Amersfoort 18thuis3 - 5
zo 02-12-07 10:008Houten 8Houten0 - 8
zo 09-12-07 10:309Badso 6Soesterberg3 - 5
zo 16-12-07 10:0010BC Thiela 12thuis8 - 0
za 05-01-08 10:0011Smashing 8Wijchen6 - 2