zo 14-10-07 10:004Smashing 8thuis6 - 2
zo 04-11-07 10:005Doorn 3Doorn4 - 4
zo 25-11-07 10:007BC Amersfoort 18thuis3 - 5

Ons jongste team speelde vandaag thuis en was niet zo goed in vorm tegen Amersfoort 18.

Cyril won weliswaar schijnbaar moeiteloos zijn eerste set, in de 2e set kreeg hij toch meer tegenstand, mede door het harde werken van zijn tegenstander. Hij wist de set toch nog op het nippertje te winnen met 21-19.

1-0 voor OSM

Amber kwam in de 1e set al gauw met 5-0 achter en wist niet meer in te lopen en verloor haar set met 14-21. De tweede set kwam ze knap terug met 21-13, en in de 3e set was het hard werken voor Amber, de tegenstander sloeg bijna alles terug, toch wist Amber de 3e set in haar voordeel te beslissen met 21-14.

2-0 voor OSM

Gilles bleef in de eerste helft van zijn 1e set voortdurend tegen achterstand aanlopen, maar wist daarna mooi terug te komen, maar niet genoeg voor winst, het werd 18-21. De 2e set werd door het harde werken van Gilles beslist in zijn voordeel met 21-13 en ook de derde set won hij met 21-12.

3-0 voor OSM

Onze vaste invalster Hema had het moeilijk tegen in de invaller van Amersfoort, in de 1e set kwam ze er niet aan te pas en werd het 10-21,en ook in de 2e set was er geen houden aan, alhoewel ze vol goede moed bleef, eindigde die met 13-21.

3-1 voor OSM

De mix van Cyril en Hema was een moeizame wedstrijd, de 1e set ging redelijk gelijk op en werd met 18-21 beslist in het voordeel van Amersfoort, in de 2e set was de concentratie moeilijk vast te houden en dat wreekte zich in de uitslag n.l. 13-21.

3-2 voor OSM

Amber en Gilles speelden voor het eerst samen een mix en waren dus duidelijk nog niet goed op elkaar ingespeeld, ze verloren de 1e set met 12-21, in de 2e set ging het al een stuk beter, deze wonnen ze met 21-19, de 3e set was zeer spannend, waren aan elkaar gewaagd en gingen mooi gelijk op. Dit leverde een mooie spannende set op die helaas in het voordeel van de Amersfoorters beslist werd met 17-21.

3-3 voor OSM

Cyril en Gilles kwamen er niet aan te pas in de jongens dubbel en verloren met 14-21 en 14-21.

Hetzelfde gold voor Amber en Hema die nog ook nog eens niet vaak met elkaar gedubbeld hadden, ook zij verloren met 12-21 en 15-21.

5-3 voor Amersfoort 18

Het begon zo goed met de eerste 3 enkels, maar daarna zakten onze jongste spelers in door gebrek aan concentratie en veel speelsheid. Hopelijk gaat het volgende week beter!

zo 02-12-07 10:008Houten 8Houten0 - 8
zo 09-12-07 10:309Badso 6Soesterberg3 - 5
zo 16-12-07 10:0010BC Thiela 12thuis8 - 0
za 05-01-08 10:0011Smashing 8Wijchen6 - 2
zo 20-01-08 09:3013BC Amersfoort 18Amersfoort5 - 3
zo 27-01-08 10:0014Doorn 3thuis4 - 4