zo 25-11-07 10:007BC Amersfoort 18thuis3 - 5
zo 02-12-07 10:008Houten 8Houten0 - 8
zo 09-12-07 10:309Badso 6Soesterberg3 - 5
zo 16-12-07 10:0010BC Thiela 12thuis8 - 0
za 05-01-08 10:0011Smashing 8Wijchen6 - 2

De eerste helft van het seizoen was erg goed gegaan, veel gewonnen, 2 gelijk en maar een wedstrijd verloren. In het nieuwe jaar zijn nog 3 wedstrijden te gaan, tegen 3 sterke tegenstanders.

De eerste wedstrijd was op 5 januari tegen Smashing. Amber genoot nog van de Spaanse zon, vaste invaller Hema was weer zo vriendelijk om mee te doen. De vorige keer was 6-2 gewonnen van Smashing, we gingen wel enigzins hoopvol naar het verre Wijchen.

De eerste wedstrijd van Cyril tegen Dylan viel niet mee. Cyril had nog de kerstvakantie in zijn hoofd en kon het de tegenstander niet moeilijk maken. Deze wedstrijd werd dan ook kansloos verloren 10-21 13-21.

Gilles mocht als tweede de baan op tegen Tom. De eerste set was Gilles duidelijk sterker en scherper: 21-11. De tweede set speelde de tegenstander beter, en was Gilles wat van de scherpte kwijt. Daardoor hield Tom voortdurend een voorsprong en won uiteindelijk met 21-14. De derde set probeerde Gilles weer terug te komen, maar ook hier was de voorsprong steeds net voor Tom en werd met 17-21 verloren.

Charmain speelde tegen de enige dame bij Smashing. Ze had er echt zin in, plaatste goed, en won daardoor eenvoudig met 21-10 en 21-13.

De laatste enkel speelde Hema tegen Arthur. Duidelijk was te zien dat beide spelers in de loop van de competitie beter zijn gaan spelen. Maar Arthur speelt vast, waar Hema pas voor de derde keer inviel. Hema heeft 2 sets lang keihard gewerkt en kon lang bij blijven. Maar de ervaring zorgde toch voor verlies in 2 sets 12-21 en 11-21.

Na de singles was het dus 1-3. De dubbels moesten beter, anders zou
verloren worden.

De eerste dubbel speelden Cyril en Hema samen. Ze hadden de eerste punten van de set nodig om te wennen aan het samenspelen. Daarna werd het een heel spannende partij. In de eerste set hadden beide teams kansen, Cyril en Hema wisten net met 23-21 te winnen. De weede set ging opnieuw gelijk op. Aan het einde vielen de punten net verkeerd, waardoor met 18-21 werd verloren. De derde set was opnieuw heel spannend, beide teams kwamen een paar keer op voorsprong. Het was opnieuw Smashing dat
de laatste punten wist de maken: 18-21.

De tweede partij speelden Charmain en Gilles samen. Zoals alle wedstrijden dit seizoen speelden ze erg goed samen, en wonnen 21-17 en 21-11.

De derde dubbel met Cyril en Gilles begon goed. De teams gingen gelijk op, maar opnieuw werd nipt verloren: 18-21. De 2e set liep het niet meer en waren de broers kansloos: 7-21.

De laatste dubbel speelden Hema en Charmain voor het eerst samen. De eerste set was nodig om aan elkaar te wennen, en te kijken hoe het beste samen gespeeld kon worden. Dat ging steeds beter, maar er werd nog wel verloren met 16-21. De tweede set werd er prima samen gespeeld en werd gewonnen met 21-16: opnieuw een derde set. In de laatste set was de concentratie net iets minder. Hierdoor ging de laatste set weer naar
Smashing.

Door het 6-2 verlies blijft OSM nog wel 2e staan in de poule. Maar zowel Smashing als Amersfoort staan vlak achter OSM. De volgende wedstrijden zijn tegen Amersfoort en koploper Doorn, het wordt nog heel moeilijk en spannend om de 2e plaats vast te houden.

zo 20-01-08 09:3013BC Amersfoort 18Amersfoort5 - 3
zo 27-01-08 10:0014Doorn 3thuis4 - 4