zo 25-11-07 10:007BC Amersfoort 18thuis3 - 5
zo 09-12-07 10:309Badso 6Soesterberg3 - 5
zo 16-12-07 10:0010BC Thiela 12thuis8 - 0
za 05-01-08 10:0011Smashing 8Wijchen6 - 2
zo 20-01-08 09:3013BC Amersfoort 18Amersfoort5 - 3

Verslag Amersfoort 18-OSM J7 van 20 januari 2008

Cyrill begon in de 1e set van de jongens-enkel heel goed met mooi spel en won deze met 19-21. In de 2e set werd dit mooie spel voortgezet, maar moest hij de winst toch uit handen geven met 21-17, in de 3e set werd de achterstand groter in de laatste fase met 21-18 en toch verloren. Al met al een mooie wedstrijd.

Charmain was in de 1e set duidelijk de betere, en gaf een paar mooie drops te zien en won deze met 13-21. In de 2e set had ze het wat moeilijker, maar wist toch de winst binnen te halen met 18-21.

Amber was niet helemaal in goede doen en verloor haar 1e set met 21-8, haar 2e set ging gelukkig wat beter, alhoewel ze toch het onderspit moest delven, ze verloor met 21-13.

Gilles zijn 1e set ging mooi gelijk op met de tegenstander, pas halverwege ging het mis, en verloor hij deze met 21-15. In de 2e set ging het beter, hij won deze dan ook met 17-21, maar helaas in de 3e set ging het mis en verloor hij deze met 21-11.

Amber en Cyrill liepen in de 1e helft van de 1e set voortdurend achter, alles werd door het midden gespeeld, maar toch wisten zij terug te komen en de winst op het nippertje binnen te halen met 20-22. In de 2e set ging het iets beter, maar de tegenstanders maakten ook nogal wat fouten, waardoor ons koppel kon winnen met 10-21.

Charmain en Gilles deden erg hun best maar wisten de winst niet binnen te halen, alhoewel ze in de 2e set ineens van 20-10 naar 20-15 wisten te komen. Helaas ook hier geen winst met 21-15 en 21-15.

Cyrill en Gilles waren er in de dubbel niet echt bij en het ook niet altijd met elkaar eens, dit vertaald zich dan in hun spel en zij verloren dan ook met 21-8 en 21-11.

Amber en Charmain speelden een mooie wedstrijd die in beiden sets gelijk op ging, ons meidenkoppel wist dit toch in winst om te zetten met 21-23 en 18-21.

De uitslag is dus 5-3 voor Amersfoort, met nog 1 wedstrijd te gaan tegen Doorn, zal het erom spannen of we de tweede plaats kunnen vasthouden.