zo 20-09-09 13:001AMERSFOORT 12Amersfoort2 - 6
zo 27-09-09 10:002DE ZENDER 1thuis5 - 3
za 03-10-09 19:003CASTELLUM 3Vleuten/De Meern1 - 7
zo 11-10-09 10:004HELIOS SB 2thuis8 - 0

Op een regenachtige zondagochtend trof OSM 2 wederom een stel bekenden, ditmaal waren het onze tegenstanders van Helios die vorig jaar ook al bij ons in de poule zaten. De thuiswedstrijd werd met 5-3 gewonnen en de uitwedstrijd met 4-4 gelijk gespeeld. Ditmaal werden de punten minder gelijk verdeeld, alle partijen resulteerden in winst voor OSM!

Omdat een 8-0 overwinning meteen het beeld schept van een kansloze tegenstander, zullen er nog enkele partijen worden toegelicht om duidelijk te maken dat het gezellige studententeam toch zeker geen figuranten waren.

In de heren dubbel werden Martijn van Geelen en Erik Pelgrim vaak verrast met scherpe, slimme en goed geplaatste ballen waardoor het in beide sets tot aan de 15 spannend was, daarna liep het OSM duo tweemaal uit tot de 21.

In de eerste heren single werd Erik onaangenaam verrast door een gebrek aan energie en adrenaline en niet te vergeten: zeer goed spel van onze favoriete tegenspeler ohan. Erik verloor voor het eerst dit seizoen een set van de single en dat was meteen een flinke, 21-11. Door zichzelf een aantal keer lekker in het gezicht te slaan kwam de adrenaline een beetje terug in zijn lichaam. Doordat ohan (behalve de hoofdletter J nu ook nog) zijn goede spel kwijtraakte, kon de eerste heer van OSM 2 in de 2e en 3e set langszij (en met de schrik vrij) komen.

Ook bij Martijn ging het niet van een leien dakje, in zijn beide gewonnen sets was het nagelbijten tot aan de 19-19 en 18-18. Daarna volgden alleen nog maar punten voor de meester.

Bij de OSM dames verliepen de meeste sets erg voorspoedig, in de dubbel was er 1 spannend, de tegenstandsters maakten 19 punten. Cherelle Selles moest in de 2e set van haar single 21 punten van haar overbuurvrouw incasseren, maar had er gelukkig zelf 23 gemaakt.

In de 2e set van de 2e mix hielden Cherelle en Erik hun hart vast vanaf een 16-19 achterstand tot een 21-19 voorsprong en eindstand.

zo 01-11-09 10:005CULEMBORG 4Culemborg5 - 3
zo 08-11-09 10:006DVS-UTRECHT 2thuis6 - 2
zo 22-11-09 11:007HOUTEN 4Houten1 - 7
zo 29-11-09 10:008AMERSFOORT 12thuis6 - 2
vr 04-12-09 20:009DE ZENDER 1Lopik3 - 5
zo 13-12-09 10:0010CASTELLUM 3thuis5 - 3
vr 18-12-09 20:0011HELIOS SB 2Utrecht3 - 5
za 09-01-10 12:3012DVS-UTRECHT 2Utrecht1 - 7