zo 20-09-09 13:001AMERSFOORT 12Amersfoort2 - 6
za 03-10-09 19:003CASTELLUM 3Vleuten/De Meern1 - 7
zo 01-11-09 10:005CULEMBORG 4Culemborg5 - 3
zo 08-11-09 10:006DVS-UTRECHT 2thuis6 - 2
zo 22-11-09 11:007HOUTEN 4Houten1 - 7
zo 29-11-09 10:008AMERSFOORT 12thuis6 - 2

Om 9:25 was de eerste sukkel van OSM 2 al in de Bisonhal om de favoriete baan te claimen, te laat. Bij gebrek aan teamgenootjes had hij nu een half uur om zijn service te oefenen en spijt te hebben van de verspilde in-bed-lig-tijd. De ruime inspeeltijd leek niet echt te helpen, want de eerste set van de HD ging verloren tegen de mannen van Amersfoort 12. Door de 2e en 3e beter te spelen en met hulp van de andere kant van het net bleef deze partij toch nog ongeslagen. De DD was het toppunt van wisselvalligheid, Cherry en Essie keken in set 1 tegen een 2-14 achterstand aan wat ze pas in set 2 en 3 recht wisten ze zetten, en hoe: 21-6 en 21-6! Met een 2-0 voorsprong stonden we er net iets beter voor dan de uitwedstrijd in het begin van het seizoen.

De wisselvalligheid kwam ook in de 1e heren singel voor. Net als de vorige ontmoeting tussen deze aantrekkelijke jongemannen won Erik Pelgrim de eerste set ruim, was de 2e een stuk spannender en was er geen 3e nodig. Esmee de Graaf leek goed op weg om nog een extra punt te pakken in deze return. Na de eerste set nipt te hebben verloren volgde een ruime winst in de 2e, maar bij een voorsprong in de 3e schoot het in haar knie en was het niet meer verstandig om door te spelen. Wij hebben immers maar 1 Esmee en daar zijn we zuinig op. Als we er wel 2 hadden, zouden we er ook zuinig op zijn maar u begrijpt wat ik bedoel.

Martijn van Geelen zou vroeg weg moeten naar een Sinterklaasfeest maar vond het toch nodig om nog een 3 setter te spelen op die ene baan die we maar ter beschikking hadden. Vol verwachting klopte zijn hart, hij kreeg de koek en de tegenstander de gard.

Ook Cherelle Selles verloor een set in haar enkelspel en aan haar stemgeluid te merken was dat niet wat ze wilde. Ditmaal waren behalve de trommelvliezen van de jeugdspelertjes ook de muur en Martijn slachtoffers van de toekomstige pupil van mr Miyagi. Advies aan Martijn: niet terugschoppen, anders slaap je straks tussen de (vlieg)vissen. Met deze 2 gewonnen partijen stonden we op een 5-1 voorsprong.

Vanwege een geblesseerde Esmee en geen rechtmatige invalster werd de 1e mix gewonnen gegeven en was het aan Cherellerik om de 6-2 te maken. Het was de eerste mix van het seizoen voor de jonge God Samuel van de tegenstanders, maar daar was niet veel van te merken. Met harde smashen en het retourneren van bijna-punten was het moeilijk te geloven dat hij nog maar 1 singel gewonnen heeft dit seizoen. Wij hopen op een ommekeer voor hem, want wij mogen Samu wel. Desalniettemin slaagde het OSM duo er weer in om met kunst en vliegwerk de overwinning op te eisen. Met deze 6-2 overwinning blijft ons gemiddelde op pijl en wordt de achterstand op Culemborg groter.

vr 04-12-09 20:009DE ZENDER 1Lopik3 - 5
zo 13-12-09 10:0010CASTELLUM 3thuis5 - 3
vr 18-12-09 20:0011HELIOS SB 2Utrecht3 - 5
za 09-01-10 12:3012DVS-UTRECHT 2Utrecht1 - 7
zo 17-01-10 10:0013HOUTEN 4thuis5 - 3
zo 24-01-10 10:0014CULEMBORG 4thuis3 - 5