6Vrij
 12Vrij
zo 20-09-09 10:001Castellum 3thuis7 - 1
zo 27-09-09 10:002Amersfoort 6Amersfoort1 - 7

We speelden op twee banen, dus we konden meteen met beide dubbels beginnen. De heren-dubbel van Tim Koenis en Feye Hoekstra tegen Tristan en Niels begon goed, het stond meteen al 5-2. En na een aantal goede smashes en drops kwam de wedstrijd ten einde met de standen 21-14, 21-9. De dubbel van Emma Rademaker en Jadine Smit tegen de 16 jarige Lotte en Mikal ging wat moeizamer en duurde wat langer. Een tijdlang ging het gelijk op; dat kwam doordat er veel naar elkaar over werd gespeeld. De eerste set eindigde met 21-19. De tweede set begon met een 3-0 achterstand, maar toen begonnen Jadine en Emma te smashen en wonnen ze met 21-18.

De eerste heren-enkel van Feye tegen Niels begon moeizaam. Dit kwam vooral door de opslag die niet ver genoeg achterin was. Tot de 17 punten ging het gelijk het op, maar toen nam Feye de leiding en werd het 21-18. In de tweede set speelde Feye rustiger waardoor hij het spel meer overzag en met 21-14 won hij ook deze set. De eerste dames-enkel werd gespeeld door Emma en haar tegenstandster was Lotte. Emma speelde de eerste set goed en won met 21-10. De tweede set ging het echter een stuk minder. Emma was moe en liet enkele ballen doorgaan en speelde te veel terug op haar tegenstandster. Ze verloor deze set met 21-12. In de derde set ging het een stuk beter doordat Emma veel in de hoeken speelde. Na een pauze bij 11-5 besliste Emma het duel met 21-16. De enkel van Tim tegen Tristan begon moeizaam voor Tim. Tim maakte veel fouten, maar bij 12-15 stopte Tim met fouten maken en speelde hij de set uit naar 21-15. In de tweede helft serveerde Tim verder achterin. De conditie van Tristan liet het niet toe nog naar het net toe te komen. Tim stond vanaf het begin vóor en won de set met 21-8. De tweede dames-enkel van Jadine tegen Mikal ging erg goed. Jadine speelde heel afwisselend: links-rechts en voor-achter. Ze zocht de open plekken goed op, liet Mikal veel lopen en won beide sets met 21-13.

De mix van Jadine en Feye tegen Mikal en Tristan werd snel en gemakkelijk gewonnen met de standen 21-6 en 21-3. De mix van Tim en Emma tegen Niels en Lotte was een ander verhaal. De tegenstanders lieten Tim veel lopen en daar werd het niet beter van. De eerste set eindigde met 21-18 voor de tegenpartij. In de tweede set speelden Tim en Emma weer naast elkaar zodat de tegenstander gedwongen werd om op beiden te spelen. Na veel lange rally’s werd het 21-16 voor Tim en Emma. In de derde set ging het Tim en Emma in het eerste deel goed af. Hen werd op het hart gedrukt om goed te blijven spelen, maar toen de wedstrijd eindigde in 21-12 bleek de tegenpartij te sterk te zijn. Zo vertrok OSM met een 7-1 overwinning weer naar huis waarmee duidelijk werd dat de klasse onder 17 voor hen niet te hoog is gegrepen.