zo 27-09-09 10:002Amersfoort 6Amersfoort1 - 7
zo 04-10-09 10:003Ban Hoogland 3thuis8 - 0
vr 30-10-09 18:005BC Hoevelaken 2Hoevelaken 1 - 7
zo 29-11-09 10:008Castellum 3Vleuten/De Meern1 - 7
zo 06-12-09 10:009Amersfoort 6thuis8 - 0
za 12-12-09 10:0010Ban Hoogland 3Hoogland0 - 8
zo 20-12-09 13:0011Eemnes 1Eemnes8 - 0
za 16-01-10 13:3013Flevoland 1Lelystad0 - 8

Flevoland heeft gele shuttles, die harder gaan dan wij gewend zijn. Daardoor sloegen Feye en Tim in de mannendubbel veel shuttles uit. Maar door een goede samenwerking, en een paar harde klappen, wonnen ze de eerste set met 21-11. De tweede set stonden ze al gauw voor, 9-5, 11-5, 13-5. Ze wisselden goed af met de slagen, en sloegen de shuttles van links naar rechts. Ook deze set wonnen ze met 21-11. Ook bij Jadine en Emma was te merken dat ze de gele shuttles niet gewend waren, maar ook zij wisselden goed af met de slagen. Ze wonnen de eerste set van de damesdubbel met 21-10. Als tips kregen ze mee om in de tweede set meer te droppen. Ze maakten flink wat foutjes, maar wonnen de set toch met 21-15.
Ook de single van Tim ging deze keer weer goed. Zijn drops waren goed geplaatst en getimed. En de eerste set won hij met 21-11. De tweede set ging net zo goed als de eerste en Tim won met 21-11. Bij het begin van Emma’s single stond ze een paar punten achter, 2-4, 4-5, 6-9. Maar Emma haalde het in en ze stond weer voor. Ze won de eerste set met 21-13. De tweede set ging het de hele tijd gelijk op. Emma maakte veel fouten en zo kwam de tegenstander aan haar punten. Bij het einde werd het spannend 18-20, 20-20, 21-20, 21-21, en uiteindelijk werd het 21-23. En moest er een derde set komen. De derde set sloeg Emma veel ballen uit, maar de tegenstander werd moe en Emma won met 21-12.
Feye’s wedstrijd ging gewoon weer goed. De eerste set maakte hij veel smashes en hij won deze met 21-10. Bij de tweede set liet hij zijn tegenstander erg goed lopen, en had hij mooie korte ballen. Hij won met 21-6. Jadine had een goede wedstrijd. Ze speelde erg goed. Ze moest de tegenstander laten lopen en dat lukte. Ze won allebei de sets met 21-7.
Het spreiden ging bij de mix van Tim en Emma erg goed. Ze wonnen de eerste set met 21-13. De tweede set had een wat moeizaam begin , maar ook deze set wonnen ze met 21-13. Bij de mix van Feye en Jadine ging het tot de acht gelijk op, maar daarna kregen ze een voorsprong: 11-8, 18-8, en ze wonnen met 21-8. In de tweede set scoorde de tegenpartij wat meer punten dan in de eerste, maar Jadine en Feye waren duidelijk beter en de set werd gewonnen met 21-14.

zo 24-01-10 10:0014BC Hoevelaken 2thuis8 - 0