Speeltijd Ronde Tegenstander Locatie Uitslag Verslag
zo 20-09-09 10:001Ricochet 2Wijk bij Duurstede0 - 8
zo 27-09-09 10:002Castellum 8thuis6 - 2
zo 04-10-09 12:303USV HerculesUtrecht1 - 7

Wedstrijdverslag:

Het is alweer de derde wedstrijd. Voor het eerst was het team in originele bezetting. Alleen Dylan van Rooijen ontbreekt nog, maar die is al weer voorzichtig aan het meetrainen. Dit keer moesten we tegen USV Hercules in Utrecht. Na enige vertraging vanwege een kranenbeurs (?) kunnen de kinderen lekker inspelen. Er waren banen over zodat we op twee banen tegelijk konden spelen. Zo begonnen de twee dubbels dus als eerste.

Chihao Kuo en Steven Levelt begonnen de dubbel met een niet al te moeilijke eerste set. Tyrone, die inviel bij Hercules en Casper hadden soms moeite om de harde slagen van Chi-hao en de mooie drops van Steven terug te slaan. Je kon zien dat Steven en Chi-hao meer op elkaar ingespeeld waren en zo was ook de tweede set voor OSM (13-21, 15-21).
Ook voor Kim van den Handel en Amber Kooiman was de dubbel niet zo moeilijk. Ook zij zijn lekker op elkaar ingespeeld. Zij moesten tegen Marloes en Aliek. Met Amber goed voor aan het net en Kim achter haar, worden er weinig punten weggegeven. En is het dus een kwestie van zelf punten scoren. Met 7-21 en 12-21 was de tweede partij dus ook binnen.

Toen kwamen de enkels. Ook die werden weer op twee banen gespeeld. Zo moest Casper tegen Chi-hao. In de eerste set was Chi-hao goed geconcentreerd en ging gemakkelijk naar een 11-21 overwinning. In de tweede set ging het wat minder geconcentreerd. Met een 17-13 achterstand moest Chi-hao toch even vol aan de bak. Gelukkig wist hij het op het nippertje nog om te draaien en won hij heel knap met 18-21.
Kim was voor Marloes een maatje te groot. Met een goed gevarieerd spel van Kim, was het voor haar geen makkelijke wedstrijd. De partij ging dan ook met 4-21 en 3-21 naar Kim.

Toen moest Steven tegen Tyrone. Deze wedstrijd was lekker spannend. In het begin stond Steven met 0-5 voor. Het leek erop dat de partij niet al te moeilijk zou worden. Maar Tyrone kon hard slaan. En ondanks de mooie drops van Steven kon hij de partij niet naar zich toe trekken (21-17). Ook de tweede set ging heel gelijk op. Steven probeerde veel te variƫren, maar Tyrone liet zich niet afleiden en wist net op het nippertje met 21-19 te winnen. De temperatuur in de hal was aardig opgelopen.
De enkel van Amber tegen Aliek was ook niet al te moeilijk. Amber had goed opgelet in de dubbel en wist een beetje wat ze kon verwachten van Aliek. Met mooie ballen over de tegenstander heen en wat goede drops is ook deze partij gewonnen (15-21, 12-21).

Als laatste nog de mixen. In de andere wedstrijden is gebleken dat de verdeling van Chi-hao met Amber en Steven met Kim de goede combinatie is. Ook in deze wedstrijd was het duidelijk. Chi-hao en Amber hadden niet echt moeite met Tyrone en Aliek. Hoewel Tyrone, Chi-hao soms verraste met harde ballen achterin bleef ons duo kalm en maakte de partij af met 12-21 en 13-21.
Steven en Kim lieten het in de eerst set nog spannend worden. Door de harde muziek en het plezier in de wedstrijd lieten ze Casper en Marloes wel heel dichtbij komen. Met 22-24 ging deze set nog net onze kant op. Gelukkig konden ze in de tweede set wel weer de goede vorm vinden en werd er overtuigend met 8-21 gewonnen.