zo 20-09-09 10:001Ricochet 2Wijk bij Duurstede0 - 8
zo 04-10-09 12:303USV HerculesUtrecht1 - 7
zo 11-10-09 10:004Kwinkslag 2Vinkeveen0 - 8
zo 08-11-09 10:006BAN Hoogland 8thuis7 - 1
zo 29-11-09 10:008Ricochet 2thuis8 - 0
zo 06-12-09 10:009Castellum 8Vleuten/De Meern3 - 5
zo 13-12-09 10:0010USV Herculesthuis6 - 2

Herendubbel: 17-21, 21-18, 19-21.

Chihao Kuo was helaas ziek, maar omdat Dylan van Rooijen weer volledig inzetbaar is, hoefde we geen invaller voor hem in te zetten. Steven Levelt en Dylan speelden voor het eerst de dubbel met elkaar. De tegenstanders waren Tyrone en Bart. Het werd een spannende partij. De stand ging lang gelijk op, maar de eerste set was toch voor Hercules. Ook de tweede set ging lange tijd gelijk op, maar op het laatst wisten Steven en Dylan het met een paar mooie punten af te maken. En daarom moest er dus een derde set gespeeld worden. Ook deze set was spannend. Helaas waren het Tyrone en Bart die deze keer de laatste puntjes scoorde.

Damesdubbel: 21-7, 21-11.

Helaas kon Amber Kooiman vandaag niet, maar Floor Hagenaars wilde wel voor haar invallen. En dat heeft ze goed gedaan. Samen met Kim van den Handel begon ze aan de damesdubbel en zoals de stand al doet vermoeden, erg veel spanning zat er niet in. Ondanks de goede inzet van Aliek en Sam was het voor onze meiden geen probleem om dit punt binnen te halen. Met goed spreiden en mooie drops was het snel weer gelijk in stand (1-1).

Eerste heren enkel: 8-21, 21-18, 5-21.

Dylan moest tegen de sterkste speler van Hercules. Tyrone deed goed het hele veld gebruiken waardoor Dylan al snel tegen een flinke achterstand aan keek. Helaas kon hij in deze set niet terug komen, ondanks soms heel mooi geplaatste punten. Maar in de tweede set deed Dylan er nog een schepje bovenop. En daar had de tegenstander niet op gerekend. Helaas mist Dylan nog wat wedstrijdritme, zodat hij in de derde set niet genoeg conditie had om het af te maken. Dat komt vanzelf wel weer terug.

Eerste dames enkel: 21-4, 21-2.

Voor Kim was dit keer de uitdaging om met zo min mogelijk tegen punten te winnen. Het is goed gelukt.
Helaas voor Aliek, die overigens erg goed haar best deed, was Kim een maatje te groot.

Tweede heren enkel: 21-13, 21-5.

Nu was de beurt aan Steven. Steven is dit toernooi erg gegroeid. Hij is harder gaan slaan en ook zijn drops zijn steeds beter. Bart kon de eerste set nog een beetje bij blijven, maar in de tweede was het al gauw gedaan. Weer een puntje voor OSM.

Tweede dames enkel: 21-17, 21-16.

Nu mocht Floor weer. De partij tegen Sam was een leuke partij. Het ging lange tijd gelijk op, maar zowel in de eerste als in de tweede set, gingen de laatste punten toch steeds naar Floor. Sam heeft zich goed geweerd, maar Floor was er net steeds een shuttle voor.

Eerste mix: 21-15, 21-13.

Dylan en Floor speelde voor het eerst samen een mix. Zij moesten tegen Bart en Aliek. Floor stond voor en Dylan achter. In de eerste set waren ze nog niet helemaal aan elkaar gewend, maar halverwege de wedstrijd begonnen ze op elkaar ingespeeld te raken. Door het goede spel aan het net van Floor en het harde lopen van Dylan werd ook deze wedstrijd gewonnen.

Tweede mix: 21-11, 21-8.

Deze mix is altijd voor Steven en Kim. Ook nu gingen ze weer erg vrolijk van start. Ze hadden er ook alle reden voor, want ook deze wedstrijd was niet al te moeilijk. Natuurlijk moet er nog altijd wel worden gewonnen. Maar ze zijn ondertussen goed op elkaar ingespeeld en met Steven goed droppend aan het net en Kim als kanon er achter, weten ze vele punten te scoren.

En zo werd het 6-2 voor OSM.

zo 20-12-09 10:0011Kwinkslag 2thuis4 - 4
zo 10-01-10 10:0012BAN Hoogland 8Hoogland0 - 8
za 23-01-10 13:3014Flevoland 7Lelystad1 - 7