Speeltijd Ronde Tegenstander Locatie Uitslag Verslag
zo 20-09-09 10:001DVS/Koto Misi 5thuis7 - 1
zo 11-10-09 10:004Inside '82 5thuis5 - 3
zo 01-11-09 10:005Houten 8Houten1 - 7

Wedstrijdverslag:

Vandaag speelt onze jongste team in Houten.

Sven Maatman en Jaron Klerks mochten het spits afbijten met de mannendubbel. Ze konden meteen aan slag tegen David en Sara. Het was een mooie wedstrijd waar ze in de eerste set de tegenstander aftasten. Ze wonnen deze partij met 21-12. Bij de tweede set dachten de mannen dat het een makkie zou gaan worden en werden slordig in hun spel. Ze verloren dan ook met 14-21. Het heeft ze wel wakker geschud, want in de derde set zag je dat ze elkaar weer hadden gevonden en stonden al spoedig voor met 11-8. De rest van de wedstrijd ging het zo goed dat ze met gemak wonnen met 21-12.

Anouk van Verseveld en Selma Steen waren duidelijk beter op elkaar ingespeeld. Ze moesten tegen Christiaan en Quinta. Ze wonnen de eerste set met 21-7 en deze duurde slechts 7 minuten. In de eerste set lieten de twee kanjers duidelijk aan de tegenstander zien wie het spel beter beheerste, maar in de tweede set werd het iets lastiger. Ook deze set wonnen ze met gemak 21-11.

Jaron moest zijn heren enkel tegen David spelen en Jaron was nog niet optimaal uitgerust van zijn vorige wedstrijd. Jaron deed goed zijn best, maar de tegenstander was duidelijk sterker. Het werd uiteindelijk 21-6. In de tweede set maakte Jaron David het iets moeilijker. David maakte ook meer fouten, waar Jaron kon van profiteren. De stand ging gelijk op. Jaron heeft tot het eind van de set hard gevochten, maar verloor helaas met 21-11.

In de mannen enkel moest Sven tegen Christiaan. Sven had het duidelijk makkelijker dan zijn ploegmaat Jaron en versloeg Christiaan met 21-9 en 21-8. De hele set van Sven duurde ook maar 10 minuten. In de tweede set maakte de tegenstander zoveel fouten dat hij blij was dat de set afgelopen was. Sven liet duidelijk zien wat hij in huis had.

Anouk moest nu tegen Quinta. Doordat Quinta in de eerste set erge last had van een kuitblessure en niet vol uit kon gaan won Anouk deze set met gemak met 21-1. Jammer van die ene punt. Anouk kwam te ver met haar racket over het net, zodat de punt naar de tegenstander ging. Met de tweede set had Anouk het duidelijk zwaarder. Na een goede massage van haar vader kwam Quinta helemaal terug. Anouk had er zichtbaar zwaarder. De stand ging gelijk op maar de aanhouder wint. Na een stand 15-13 in het voordeel van Anouk nam Anouk afscheid van Quinta en won met 21-13. Anouk was zichtbaar heel erg blij en opgelucht met deze uitslag dat ze er even stil van werd. Heel goed gedaan Anouk!

Nu was Selma aan de beurt. Zij moest tegen Tischa. Selma maakte dankbaar gebruik van de fouten van haar tegenstander en won haar set met 21-13. In de tweede set liet Selma Tischa bijna alle hoeken van het veld zien. Ze spreidde van links naar rechts en van voor naar achter. Het was een prachtig spel van Selma. Ze maakte er een mooie eindstand van. Het werd 21-12. Het was een set om van te genieten.

De gemengd dubbel van Sven en Anouk tegen Quinta en Sara is een mooi samenspel van een goed koppel. Sven en Anouk wonnen ook moeiteloos de eerste set met 21-11. In de tweede set nam onze koppel snel de leiding, maar halverwege, werd het spel niet meer zo serieus genomen. Gelukkig hielden ze steeds een voorsprong van 4 punten. Er werden ook veel inschattingsfouten gemaakt, maar uiteindelijk wonnen ze toch met 21-16.

Het laatste koppel Selma en Jaron. Zij moesten tegen Tischa en Christiaan. Selma en Jaron speelden voor het eerst voor/achter in plaats van naast elkaar. Het plan werkte heel goed op een enkel schoonheidsfoutje na. Selma was een vliegende kiep tijdens de wedstrijd. Ze vloog over het hele achterveld heen en weer en Jaron stond voor het net om de droppers van de tegenstanders terug te slaan wat hij ook heel goed deed. Selma heeft de meeste punten gemaakt en het was zo mooi om haar zo bezig te zien. Het was echt haar spel. Samen wonnen ze de eerste set met 21-17. In de tweede set maakte de tegenstanders meer fouten. Tischa en Christiaan kwamen niet verder dan 9 punten. Deze wedstrijd werd mooi afgesloten met een overwinning van 21-9.

Anouk, Jaron, Selma en Sven. Ze hebben heel goed gespeeld en we zijn er als ouders erg trots op ze. Tot volgende week in Culemborg.

Uitslag 7 – 1 voor OSM J7

zo 08-11-09 12:006Culemborg 8Culemborg1 - 7
zo 22-11-09 10:007De Zender 4thuis6 - 2
za 28-11-09 12:308DVS/Koto Misi 5Utrecht0 - 8
zo 13-12-09 10:0010Castellum 9Vleuten/De Meern0 - 8
vr 18-12-09 18:0011Inside '82 5Baarn2 - 6
zo 10-01-10 10:0012Culemborg 8thuis8 - 0
za 16-01-10 09:3013De Zender 4Lopik4 - 4