zo 08-11-09 12:006Culemborg 8Culemborg1 - 7
za 28-11-09 12:308DVS/Koto Misi 5Utrecht0 - 8
zo 13-12-09 10:0010Castellum 9Vleuten/De Meern0 - 8
vr 18-12-09 18:0011Inside '82 5Baarn2 - 6
zo 10-01-10 10:0012Culemborg 8thuis8 - 0
za 16-01-10 09:3013De Zender 4Lopik4 - 4

Wedstrijdverslag:

Zender 4 - OSM 7
Eindstand is 4-4

Vandaag speelt OSM 7 tegen Zender 4 uit Lopik met vier spelers t.w. Anouk van Verseveld, Jaron Klerks, Stan van Nieuwenhoven en Sven Maatman. Jan Rademaker en Selma Steen zijn wegens omstandigheden afwezig.

De eerste die aan de slag mogen zijn Sven en Jaron tegen Sanne en Kim. Het was een moeizame set want de meiden van de Zender gaven zich niet zomaar gewonnen. Onze jongens hadden weinig grip op de wedstrijd en de punten ging gelijk op. Maar ze wisten uiteindelijk deze set te winnen met een minimaal verschil. Het werd 23-21. In de tweede set gaat het beter er wordt beter gespreid gespeeld waardoor de tegenstander enigszins op het verkeerde been werden gezet. Ze wonnen de set dan overtuigend met 21-16. 1-0 voor ons.

De tweede koppel Anouk en Stan lieten zien wat een goed geolied team in staat is. Ondanks de kleine foutjes in de eerste set lieten ze de tegenstanders enigszins verward achter en wonnen met 21-8. In de tweede set is het niet anders gesteld en wonnen de tweede set met 21-6.

Het enkelspel van Sven en Sanne ging erg moeizaam. Sanne is een meisje van amper 120 cm maar erg pittig in haar spel. Zij heeft een goed spel-inzicht en is zeer beweeglijk. Ze kan je het erg moeilijk en moedeloos maken. Zij was duidelijk in de overhand maar Sven wist haar kort te houden door zijn harde werken. De punten gingen gelijk op, maar Sven wist te winnen met 21-17. In de tweede set is het niet anders. Sven stond voor maar werd tijdens het spel niet lekker en moest het spel staken. Ze zijn gestopt bij 12-11. Sven we hebben van je spel genoten en ondanks dat je spel heb af moeten breken. Een punt ging naar de tegenstander.

In het enkelspel tegen Kim gaat het voor Anouk niet zo lekker. Dit partijtje is niet wat we van Anouk gewend zijn. Ondanks haar harde werken verloor Anouk de set met 16-21. Maar Anouk heeft beloofd dat zij het in de tweede set het goed zal maken en zij heeft haar woord gehouden en liet haar tegenstander Kim achter met 21-13. Goed gedaan Anouk! In de laatste en derde set heeft Anouk alles gegeven wat ze in zich had. Jammer genoeg verloor ze deze set met 17-21.

In de enkel van Stan tegen Rowena heeft onze Stan zich staande gehouden tegen Rowena. Ondanks de felle tegenstand van Rowena heeft Stan zich goed gehouden. Hij maakte mooie drops en spreidde heel goed. Helaas heeft hij met 16-21 verloren. In de tweede set had Rowena de overhand in het spel en Stan verloor ook deze set met 13-21. Stan, je hebt het erg goed gedaan.

Jaron speelde zijn enkel tegen Myrthe. Het was een spannende wedstrijd. Ze waren goed aan elkaar gewaagd.
Jaron speelde sterk en won deze eerste set met 21-11. In de tweede set was Jaron behoorlijk op dreef en was uiterst geconcentreerd bezig met zijn enkelspel en won met gemak van Myrthe. Het werd 21-7. Goed gedaan Jaron, het was een mooie wedstrijd!

Sven en Anouk mochten tegen Kim en Myrthe. De dubbel werd goed gespeeld door Sven en Anouk, ook al heeft Sven moeten afhaken tijdens zijn eerder gespeelde enkelspel. Hij was gelukkig weer helemaal terug. Tijdens dit dubbelspel waren ze niet meer te stoppen en wonnen deze set met gemak 21-9. De tweede set ging net zo gemakkelijk en gaven de tegenstanders het nakijken en gingen met de winst er van door. De eindstand van deze set was 21-6.

De laatste partij mochten Stan en Jaron het tegen Roxane en Sanne opnemen. De meisjes van de Zender waren sterk. Onze jongens hebben hun uiterste best gedaan, maar het mocht niet baten. Het werd 10-21. In de tweede set moesten de jongens wederom hun nederlaag erkennen en verloren de set met 9-21. Verloren maar toch heel goed gespeeld. 4-4

Tot de volgende keer. Dan spelen we tegen Houten.

zo 24-01-10 10:0014Houten 8thuis6 - 2