Speeltijd Ronde Tegenstander Locatie Uitslag Verslag
di 01-02-11 20:001Veen 1Veenendaal - De Vallei3 - 5
vr 11-02-11 00:002De Zender 1Lopik - De Wiekslag0 - 8
vr 11-03-11 18:303Ricochet 3Wijk bij Duurstede - De Horden3 - 5
ma 28-03-11 20:004Irene 1Maarssen - OVVOhal8 - 0
ma 04-04-11 20:005Ricochet 3Maarssen - OVVOhal8 - 0
ma 11-04-11 20:006De Zender 1Maarssen - OVVOhal8 - 0

Wedstrijdverslag:

Vanavond troffen we het team van De Zender dat met vijf man sterk en een gemiddelde leeftijd van ongeveer 19 jaar de zaal betrad. De verwachting dat het een zwaardere avond zou worden als de twee wedstrijden hiervoor was terecht bleek achteraf, ondanks dat we ook onze derde thuiswedstrijd met 8-0 wisten af te sluiten.
De herendubbel was een heerlijke partij; na de winst in de eerste set wisten de jongens van De Zender de tweede set binnen te halen. Dit hadden Gerben en Wouter vooral aan zichzelf te danken, want de set was een opeenstapeling van fouten. Door een geconcentreerde aanpak van de derde set, waarin door OSM de druk constant werd opgevoerd, werd de set gewonnen met 21-7. Janke en Linda speelden erg sterk vanavond en trokken in 2 sets de partij naae zich toe. Wouter won in zijn single de eerste set met 21-11 en stond in de tweede met 14-6 voor toen hij plots een korte pijnkreet slaakte en meteen daarna begon te hinken. Hij greep naar zijn kuit en gaf aan dat hij waarschijnlijk een lichte zweepslag had opgelopen. Ondanks dat besloot Wouter toch te proberen de partij uit te spelen, vooral vanwege de grote voorsprong die hij nog had. Zijn tegenstander wist niet of durfde geen gebruik te maken van Wouters ongemak en Wouter speelde op zijn beurt zeer tactisch en won uiteindelijk met 21-12 de set. Linda speelde in haar partij een ijzersterke eerste set, liet daarna de teugels iets te veel vieren waardoor ze de tweede set verloor, maar herpakte zich in de derde set door deze met 21-16 te winnen. Gerben speelde een zeer sterke single, door net als in de dubbel veel uitgeoefende druk op de tegenstander, iedere kans op een smash werd gepakt en iets gemakkelijker dan in Lopik werd de partij gewonnen. Al eerder vermeld, maar we zeggen het nogmaals; Janke speelde zeer sterk vanavond. Met vooral veel harde klappen en daarnaast een goede variatie in haar spel wist ze haar jeugdige tegenstander in twee sets te verslaan. Piet Elsendoorn, die de hele avond aandachtig toeschouwer was geweest omdat hij helaas niet aan vrijspelen was toegekomen, kon door het uitvallen van de geblesseerde Wouter toch nog een partijtje spelen en wel de mix met zijn dochter. Piet en Linda spelen zelden samen en ze moesten duidelijk nog wennen aan elkaars spel en de eerste set ging verloren. Een pittige tweede (gewonnen met 21-18) en een spannende derde set (gewonnen met 23-21) volgden. Janke en Gerben maakten zich op voor een zware partij (in Lopik was dit de enige driesetter). De eerste set liep redelijk soepel, maar de tweede set was vooral door veel fouten van Gerben een prooi voor De Zender. De derde set speelde Gerben ietsje beter, maar de punten werden vooral door de (komt ie weer:) zeer sterk spelende Janke gemaakt en met 21-19 werd deze set winnend afgesloten. Eindstand 8-0 voor OSM!
De jongelui van De Zender gingen zeer sportief om met hun verlies en we hebben nog gezellig nageborreld met ze, waarbij we een uitgebreid verslag over hun reis naar Maarssen kregen te horen. Het bleek dat ze vanuit Lopik (ondanks de TomTom) de afslag Maarssen hadden gemist, bij Breukelen weer waren omgekeerd, eenmaal in Maarssen op de straatweg wederom (ondanks de TomTom) de afslag hadden gemist en daarna hebben ze over het fietspad achter de voetbalvelden een rondje om het sportpark Daalseweide gereden (ze vonden het al zo'n smalle weg en de mensen keken zo raar.....). Pas aan het eind van het fietspad (bij Oud Zuilen) hadden ze door dat ze over een fietspad reden. Vanuit Oud Zuilen was de sporthal (dankzij de TomTom) simpel gevonden. Hopelijk is de terugreis vlotter verlopen. (als ze meer naar de verkeersborden hebben gekeken en minder geluisterd naar de TomTom?) ;-)