di 01-02-11 20:001Veen 1Veenendaal - De Vallei3 - 5
vr 11-02-11 00:002De Zender 1Lopik - De Wiekslag0 - 8
vr 11-03-11 18:303Ricochet 3Wijk bij Duurstede - De Horden3 - 5
ma 28-03-11 20:004Irene 1Maarssen - OVVOhal8 - 0
ma 04-04-11 20:005Ricochet 3Maarssen - OVVOhal8 - 0
ma 11-04-11 20:006De Zender 1Maarssen - OVVOhal8 - 0
ma 18-04-11 20:007Veen 1Maarssen - OVVOhal4 - 4
vr 29-04-11 00:008Irene 1Bilthoven - Kees Boekehal1 - 7

De laatste wedstrijd in de VJC is tegen de nummer laatst van de poule Irene 1 uit Bilthoven. Met Martin van Gorkom als invaller zou het normaliter geen probleem moeten zijn om met een overwinning het kampioenschap binnen te halen.
De herendubbel van Martin en Gerben leverde in de eerste set nog wat spanning op, maar na deze set met 21-19 te winnen werd de tweede set redelijk eenvoudig met 21-12 gewonnen. Janke en Linda hadden ook een ´makkie´ en pakten met 21-14 en 21-17 de winst in hun partij. Martin mocht als eerste een single spelen en moest in twee sets zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander Jan van den Hoogen. Na afloop hoorden we dat Irene de sterkste heer als tweede heer hadden opgesteld, maar dat hadden we zelf ook al gezien. Linda was al heel snel klaar met haar partij, want na een 21-11 winst in de eerste set gaf de tegenstandster de tweede set op wegens een rugblessure. Gerben had geen moment problemen in zijn partij tegen de (tweede) heer van Irene, met 2x 21-7 won hij zijn partij. Janke ging vanavond voor wat extra speelminuten..., want na het verlies van de eerste set, moest ze nog even een tandje bijschakelen om de twee volgende sets winnend af te sluiten. Met de winst van Janke, was meteen het kampioenschap zekergesteld met de 5-1 voorsprong. Martin en Linda hadden daarna nog een simpele mixpartij tegen het half gebelesseerde duo van Irene. Gerben en Janke wonnen met speels gemak hun eerste set met 21-9, verloren toen de concentratie en daarmee de tweede set. Weer een derde set voor het duo Gerben/Janke, die gelukkig met 21-11 winnend werd afgesloten. Eindstand 7-1 winst voor OSM!!

Na afloop hebben we nog bijna 1,5 uur met de tegenstander het kampioenschap gevierd. Op 21 mei mogen we op het slottoernooi in dezelfde hal onze prijs ophalen, waarbij tevens nog een prijs van de dag te verdienen valt: een taart! We zullen hier namens OSM met 5 mixkoppels aantreden (Team 1 & 2 aangevuld met Piet en Wilma Elsendoorn), met daarna een gezellig diner en een afsluitend 'wedstrijdje' bowlen in Maarssenbroek.